Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Kavna Miza

Planck

Kavna Miza Miza je izdelana iz različnih kosov vezanega lesa, ki so pod pritiskom zlepljeni. Površine so posute s peskom in obdelane z matiranim in zelo močnim lakom. Obstajata 2 nivoja, saj je notranjost mize votla, kar je zelo praktično za postavitev revij ali pletenic. Pod mizo so vgrajena kolesa s kroglami. Torej je vrzel med tlemi in mizo zelo majhna, hkrati pa se je enostavno premikati. Način uporabe vezane plošče (navpično) je zelo močan.

Poslovni Bivalni Prostor

Rublev

Poslovni Bivalni Prostor Zasnova bivalnega prostora je navdihnjena z ruskim konstruktivizmom, stolpom Tatlin in rusko kulturo. Stolpi v obliki zveze se uporabljajo kot lovilci oči v bivalnem prostoru, kar ustvarja različne prostore v prostoru za bivanje kot določeno vrsto zoniranja. Zaradi okroglo oblikovanih kupola je bivalni prostor udobno območje z različnimi conami, v skupni prostornini 460 sedežev. Območje je predvideno z različnimi sedeži za jedilnico; delujoč; udobje in sproščujoče. Okrogle svetlobne kupole, nameščene v valovito oblikovanem stropu, imajo dinamično osvetlitev, ki se spreminja podnevi.

Stanovanjska Hiša

SV Villa

Stanovanjska Hiša Predmet SV Villa je živeti v mestu s privilegiji podeželja in sodobnega oblikovanja. Spletna stran z neprimerljivim pogledom na mesto Barcelona, goro Montjuic in Sredozemsko morje v ozadju ustvarja nenavadne svetlobne pogoje. Hiša se osredotoča na lokalne materiale in tradicionalne metode izdelave, hkrati pa ohranja zelo visoko raven estetike. To je hiša, ki ima občutljivost in spoštovanje do svojega kraja

Pakirani Koktajli

Boho Ras

Pakirani Koktajli Boho Ras prodaja pakirane koktajle, narejene z najboljšimi lokalnimi indijskimi žganimi pijačami. Izdelek nosi boemsko vibro, ki zajame nekonvencionalen umetniški življenjski slog, vizualnost izdelka pa je abstraktni prikaz žvrgolenja, ki ga potrošnik dobi po pitju koktajla. Popolnoma je uspel doseči sredino, kjer se srečujeta Global in Local, kjer se zlijeta in tvorita Glocal vibe za izdelek. Boho Ras prodaja čiste žgane pijače v 200 ml steklenicah in pakirane koktajle v plastenkah po 200 ml in 750 ml.

Robot Za Nego Hišnih Ljubljenčkov

Puro

Robot Za Nego Hišnih Ljubljenčkov Cilj oblikovalca je bil rešiti težave pri vzgoji psov z enim osebam. Anksiozne motnje pasjih živali in fiziološke težave izvirajo iz daljšega obdobja odsotnosti oskrbovancev. Oskrbniki so si zaradi majhnih življenjskih površin delili življenjsko okolje s sosednjimi živalmi, kar povzroča sanitarne težave. Oblikovalec, ki je navdihnjen iz bolečinskih točk, je ustvaril skrbnega robota, ki se 1. igra in sodeluje z živalmi, ki jih spremljajo, z metanjem priboljškov, 2. čisti prah in drobtine po dejavnostih v zaprtih prostorih in 3. prevzame vonjave in dlako, ko živali spremljevalke počivaj.

Koncept Ležalnika

Dhyan

Koncept Ležalnika Dyhan lounge koncept združuje sodoben dizajn s tradicionalnimi vzhodnimi idejami in načeli notranjega miru s povezovanjem z naravo. Z uporabo Lingama kot navdiha in Bodhi-japonskega vrta kot osnove na modulih koncepta Dhyan (sanskrt: meditira) pretvarja vzhodne filozofije v raznolike konfiguracije, ki uporabniku omogočajo, da izbere svojo pot do zen / sprostitve. Način vodnega ribnika obdaja uporabnika s slapom in ribnikom, medtem ko vrtni način obdaja uporabnika z zelenjem. Standardni način vsebuje območja za shranjevanje pod platformo, ki deluje kot polica.