Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Zbirka Nakita

Biroi

Zbirka Nakita Biroi je 3D tiskana serija nakita, ki se zgleduje po legendarnem nebesnem feniksu, ki se vrže v ogenj in se prerodi iz lastnega pepela. Dinamične linije, ki tvorijo strukturo, in vzorec Voronoi, ki se razprostira na površini, simbolizirajo feniksa, ki oživi iz gorečih plamenov in leti v nebo. Vzorec spremeni velikost, da se pretaka po površini, kar daje strukturi občutek dinamike. Zasnova, ki sama po sebi izkazuje prisotnost, podobno skulpturi, daje uporabniku pogum, da naredi korak naprej in izriše svojo edinstvenost.

Umetnost

Supplement of Original

Umetnost Bele žile v rečnih kamnih vodijo do naključnih vzorcev na površinah. Izbira določenih rečnih kamnov in njihova razporeditev te vzorce spremeni v simbole v obliki latiničnih črk. Tako nastanejo besede in stavki, ko so kamni drug ob drugem v pravem položaju. Nastaneta jezik in komunikacija in njuni znaki postanejo dopolnitev že tam.

Vizualna Identiteta

Imagine

Vizualna Identiteta Cilj je bil uporabiti oblike, barve in oblikovalske tehnike, ki jih navdihujejo jogijske poze. Elegantno oblikovanje notranjosti in centra, ki obiskovalcem ponuja mirno izkušnjo za obnovitev energije. Zato je oblikovanje logotipa, spletnih medijev, grafičnih elementov in embalaže sledilo zlatemu rezu, da bi imeli popolno vizualno identiteto, ki naj bi obiskovalcem centra pomagala do odlične izkušnje komunikacije skozi umetnost in oblikovanje centra. Oblikovalec je v dizajnu utelešal izkušnjo meditacije in joge.

Obešalnik

Linap

Obešalnik Ta elegantni obešalnik za oblačila ponuja rešitve za nekatere največje težave – težave pri vstavljanju oblačil z ozkim ovratnikom, težave z obešanjem spodnjega perila in vzdržljivost. Navdih za oblikovanje je prišla iz sponke za papir, ki je neprekinjena in trpežna, do končnega oblikovanja in izbire materiala pa so prispevale rešitve teh težav. Rezultat je odličen izdelek, ki olajša vsakodnevno življenje končnemu uporabniku in tudi lep dodatek butične trgovine.

Stanovanjska

House of Tubes

Stanovanjska Projekt je združitev dveh objektov, zapuščene iz 70-ih let prejšnjega stoletja s stavbo iz sedanje dobe in element, ki je bil zasnovan, da ju združuje, je bazen. Gre za projekt, ki ima dve glavni uporabi, 1. kot bivališče za 5-člansko družino, 2. kot muzej umetnosti, s širokimi površinami in visokimi zidovi, ki sprejmejo več kot 300 ljudi. Zasnova kopira obliko zadnje gore, znamenito goro mesta. V projektu so uporabljeni samo 3 zaključki s svetlimi toni, da prostori zasijejo skozi naravno svetlobo, ki se projicira na stene, tla in strope.

Klubska Mizica

Sankao

Klubska Mizica Klubska mizica Sankao, "tri obrazi" v japonščini, je eleganten kos pohištva, ki naj bi postal pomemben lik vsake sodobne dnevne sobe. Sankao temelji na evolucijskem konceptu, ki raste in se razvija kot živo bitje. Izbira materiala je lahko le masiven les iz trajnostnih nasadov. Klubska mizica Sankao enako združuje najvišjo tehnologijo izdelave s tradicionalno obrtjo, zaradi česar je vsak kos edinstven. Sankao je na voljo v različnih vrstah masivnega lesa, kot so Iroko, hrast ali jesen.