Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Oblikovanje Blagovne Znamke

Queen

Oblikovanje Blagovne Znamke Podaljšana zasnova temelji na konceptu kraljice in šahovnice. Z obema barvama črno in zlato bo oblikovanje preneslo občutek visokega razreda in preoblikovalo vizualno podobo. Poleg kovinskih in zlatih linij, ki se uporabljajo v samem izdelku, je element scene zasnovan tako, da vzbuja vojni vtis šaha, mi pa uporabljamo koordinacijo odrske razsvetljave za ustvarjanje dima in svetlobe vojne.

Kiparstvo

Atgbeyond

Kiparstvo Xi'an se nahaja na izhodišču Velike svilene poti. V ustvarjalnem raziskovalnem procesu umetnosti združujejo sodobno naravo hotelske blagovne znamke Xi'an W, posebno zgodovino in kulturo Xi'ana ter čudovite umetniške zgodbe dinastije Tang. Pop v kombinaciji z grafitsko umetnostjo postane umetniški izraz W hotela, ki je močno vplival.

Ponovna Znamka Yong Harbor

Hak Hi Kong

Ponovna Znamka Yong Harbor Predlog uporablja tri koncepte za obnovo sistema CI za ribiško pristanišče Yong-An. Prvi je nov logotip, ki ustvarja s specifičnim vizualnim gradivom, pridobljenim iz kulturnih značilnosti skupnosti Hakka. Naslednji korak je ponovna raziskava zabavne izkušnje, nato ustvarite dva lika maskote, ki predstavljata in pustite, da se pojavita v novih atrakcijah za vodenje turistov v pristanišče. Nenazadnje je v notranjosti načrtovati devet pik, ki jih obdajajo zabavne dejavnosti in okusne kuhinje.

Oblikovanje Razstav

Tape Art

Oblikovanje Razstav V letu 2019 je Tajpej popestrila vizualna zabava linij, barvnih koščkov in fluorescence. To je bila umetniška razstava Tape That, ki sta jo organizirala FunDesign.tv in Tape That Collective. Različni projekti z nenavadnimi idejami in tehnikami so bili predstavljeni v 8 tračnih umetniških instalacijah in razstavljenih več kot 40 slik trakov, skupaj z video posnetki umetnikovega dela v preteklosti. Prav tako so dodali briljantne zvoke in svetlobo, da so dogodek popestrili umetniški milje, materiali, ki so jih nanesli, pa so bili platneni trakovi, vodilni trakovi, papirni trakovi, embalaže, plastični trakovi in folije.

Frizerski Salon

Vibrant

Frizerski Salon Zajemanje bistva botanične podobe je na celotnem prehodu nastal nebesni vrt, ki takoj povabi goste, da se podijo, se oddaljujejo od množice in jih pozdravijo z vhoda. Z ostrimi postavitvami se poglej naprej v prostor in se razširi z natančnimi zlatimi dotiki. Botanične metafore so še vedno živo izražene po celotni sobi, nadomeščajo vrvež, ki prihaja z ulic, in tu postane skriven vrt.

Zasebna Rezidenca

City Point

Zasebna Rezidenca Oblikovalec je navdih iskal v urbani krajini. Prizor vročega urbanega prostora se je tako 'razširil' na življenjski prostor, projekt pa je zaznamovala metropolitanska tematika. Temne barve so bile poudarjene s svetlobo, da ustvarijo čudovite vizualne učinke in vzdušje. Z mozaikom, slikami in digitalnimi odtisi z visokih stavb je v notranjost vnesel vtis sodobnega mesta. Oblikovalec se je zelo potrudil pri prostorskem načrtovanju, še posebej osredotočen na funkcionalnost. Rezultat je bil eleganten in razkošen dom, ki je bil dovolj prostoren, da je lahko oskrboval 7 ljudi.