Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Instalacijska Umetnost

Inorganic Mineral

Instalacijska Umetnost Navdušen z globokimi občutki do narave in izkušnjami arhitekta, se Lee Chi osredotoča na ustvarjanje edinstvenih botaničnih umetniških instalacij. Z razmišljanjem o naravi umetnosti in raziskovanju ustvarjalnih tehnik Lee spreminja življenjske dogodke v formalizirane umetnine. Tema te serije del je raziskati naravo materialov in kako materiale lahko rekonstruiramo z estetskim sistemom in novo perspektivo. Lee tudi verjame, da lahko redefinicija in obnova rastlin in drugih umetnih materialov naravna krajina čustveno vpliva na ljudi.

Stol

Haleiwa

Stol Haleiwa tka trajnostni rattan v pustovanje in daje izrazito silhueto. Naravni materiali se spoštujejo obrtniške tradicije na Filipinih, ki so jih spremenili za današnji čas. Seznanjen ali uporabljen kot izjava, vsestranskost dizajna omogoča, da se ta stol prilagodi različnim slogom. Ustvari ravnovesje med obliko in funkcijo, milino in močjo, arhitekturo in oblikovanjem, Haleiwa je prav tako udobna in lepa.

Re-Branding Podjetja

Astra Make-up

Re-Branding Podjetja Moč blagovne znamke ni le v njeni sposobnosti in viziji, temveč tudi v komunikaciji. Enostaven katalog, ki je napolnjen z močno fotografijo izdelkov; uporabniško usmerjeno in privlačno spletno mesto, ki ponuja spletne storitve in pregled izdelkov blagovnih znamk. Razvili smo tudi vizualni jezik v predstavitvi senzacije blagovne znamke z modnim slogom fotografije in linijo sveže komunikacije v družbenih medijih, vzpostavili dialog med podjetjem in potrošnikom.

Typeface Design

Monk Font

Typeface Design Monk si prizadeva za ravnotežje med odprtostjo in čitljivostjo humanističnih sans serif in bolj urejenim značajem kvadratnih sans serif. Čeprav je bil prvotno zasnovan kot latinica, se je že zgodaj odločilo, da potrebuje širši dialog, da bo vključil arabsko različico. Tako latino kot arabščina nas oblikujeta enako utemeljitev in idejo skupne geometrije. Moč vzporednega postopka oblikovanja omogoča, da imata oba jezika uravnoteženo harmonijo in milost. Tako arabščina kot latinščina delujeta brezhibno, imata skupne pulti, debelino stebel in ukrivljene oblike.

Delovna Svetilka

Pluto

Delovna Svetilka Pluton ohranja fokus trdno na slogu. Njegov kompaktni, aerodinamični cilinder je opremljen z elegantnim ročajem, ki je postavljen nad kotno podlago stativa, kar omogoča lažje pozicioniranje s svojo mehko, a osredotočeno svetlobo z natančnostjo. Njegova oblika je bila navdihnjena s teleskopi, vendar se namesto tega želi osredotočiti na zemljo namesto na zvezde. Izdelan s 3D-tiskanjem z uporabo plastike na koruzni osnovi, je edinstven, ne le za industrijske uporabe 3d tiskalnikov, ampak tudi okolju prijazen.

Embalaža

Winetime Seafood

Embalaža Zasnova embalaže za serijo Winetime Seafood mora pokazati svežino in zanesljivost izdelka, ugodno se mora razlikovati od konkurentov, biti harmonična in razumljiva. Uporabljene barve (modra, bela in oranžna) ustvarjajo kontrast, poudarjajo pomembne elemente in odražajo pozicioniranje blagovne znamke. Razviti edinstven koncept razlikuje serijo od drugih proizvajalcev. Strategija vizualnih informacij je omogočala prepoznavanje raznolikosti izdelkov iz serije, uporaba ilustracij namesto fotografij pa je embalažo naredila bolj zanimivo.