Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Asistent Za Ličenje

Eyelash Stand

Asistent Za Ličenje Ta zasnova raziskuje metaforo trepalnic. Oblikovalec meni, da je trepalnice zasledovanje osebnega pričakovanja. Ustvari stojalo za trepalnice kot ikono življenja ali miniaturno fazo predstave. Ta stojalo simbolizira spominjanje zjutraj ali pred spanjem, tako da trepalnice začasno postavijo pred ali po nanosu. Stojalo za trepalnice je način, kako si zapomniti, kaj je nekaj trivialnega pripomoglo k osebni vsakodnevni avanturi.

Namestitev Teme

Dancing Cubes

Namestitev Teme Ta zasnova interaktivno deluje z modulom, ki je prikazan. To tematsko stojalo je zasnovano s samo-razširjenim mehanizmom za povezovanje šestih ali več kock na povečano enoto v treh pravokotnih smereh. Konfiguracija proste oblike z zarezami naredi povezavo podobno prepletenim plesalcem. Razporeditev majhnih lukenj ustvarja strukturo nastanitve za objekt z linearnimi deli.

Namizna Luč

Moon

Namizna Luč Ta svetloba igra aktivno vlogo, ki spremlja ljudi v delovnem prostoru od jutra do noči. Zasnovan je bil z upoštevanjem delovnega okolja ljudi. Žico lahko priključite na prenosni računalnik ali banko za napajanje. Oblika lune je bila narejena iz treh četrtin kroga kot naraščajoča ikona iz terenske slike iz nerjavečega okvirja. Površinski vzorec Lune spominja na vodnik pristajanja v vesoljskem projektu. Nastavitev je videti kot skulptura podnevi in svetlobna naprava, ki ponoči potolaži napetost dela.

Svetloba

Louvre

Svetloba Luvr luč je interaktivna namizna svetilka, ki jo navdihuje grška poletna sončna svetloba, ki zlahka prehaja iz zaprtih polk skozi Louvres. Sestavljen je iz 20 obročev, 6 plute in 14 iz pleksi stekla, ki z igrivim načinom spreminjajo vrstni red tako, da transformirajo difuzijo, glasnost in končno estetiko svetlobe glede na želje in potrebe uporabnikov. Svetloba prehaja skozi material in povzroča difuzijo, zato se senc na sebi ne pojavlja niti na površinah okoli njega. Obroči z različnimi višinami dajejo priložnost neskončnim kombinacijam, varnim prilagajanjem in popolnemu nadzoru svetlobe.

Oblikovanje Oblačil

Sidharth kumar

Oblikovanje Oblačil NS GAIA je sodobna etiketa za žensko oblačilo, ki izvira iz New Delhija in je bogata z edinstvenim dizajnom in tehnikami tkanin. Blagovna znamka je velik zagovornik premišljene proizvodnje in vsega, kar se tiče kolesarjenja in recikliranja. Pomembnost tega dejavnika se odraža v stebrih poimenovanja, „N“ in „S“ v NS GAIA, ki sta za naravo in trajnost. Pristop NS GAIA je "manj je več". Oznaka ima dejavno vlogo pri počasnem modnem gibanju, saj zagotavlja, da je vpliv na okolje minimalen.

Arhitektura Mešane Uporabe

Shan Shui Plaza

Arhitektura Mešane Uporabe Nahaja se v zgodovinskem mestu Xi'an, med poslovnim središčem in reko TaoHuaTan, cilj projekta pa je povezati ne samo preteklost in sedanjost, temveč tudi urbano in naravo. Navdušen s spomladansko kitajsko zgodbo o cvetovih breskev, projekt ponuja paradisijansko bivalno in delovno mesto z zagotavljanjem tesnega odnosa do narave. V kitajski kulturi ima filozofija gorske vode (Shan Shui) bistven pomen odnosa med človekom in naravo, zato projekt s pomočjo vodne pokrajine mesta ponuja prostore, ki odražajo filozofijo Shan Shui v mestu.