Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Embalaža

Oink

Embalaža Za zagotovitev prepoznavnosti stranke na trgu je bil izbran igriv videz in občutek. Ta pristop simbolizira vse lastnosti blagovne znamke, izvirne, okusne, tradicionalne in lokalne. Glavni cilj uporabe embalaže novih izdelkov je bil kupcem predstaviti zgodbo o vzreji črnih prašičev in pridelavi tradicionalnih mesnih dobrot najvišje kakovosti. V tehniki linoreza je nastal niz ilustracij, ki prikazujejo mojstrstvo. Že same ilustracije predstavljajo pristnost in nagovarjajo kupca k razmišljanju o izdelkih Oink, njihovem okusu in teksturi.

Nosilka Za Hišne Ljubljenčke

Pawspal

Nosilka Za Hišne Ljubljenčke Nosilec za hišne ljubljenčke Pawspal bo prihranil energijo in lastniku hišnega ljubljenčka pomagal hitro dostaviti. Za koncept oblikovanja Nosilec za hišne ljubljenčke Pawspal, ki ga je navdihnil Space Shuttle, s katerim lahko svoje ljubke hišne ljubljenčke odpeljejo kamor koli želijo. In če imajo še enega hišnega ljubljenčka, lahko postavijo še enega na vrh in priklopijo kolesa spodaj, da vlečejo nosilce. Poleg tega je Pawspal zasnovan z notranjim prezračevalnim ventilatorjem, ki je udoben za hišne ljubljenčke in ga je enostavno polniti z USB C.

Predprodajna Pisarna

Ice Cave

Predprodajna Pisarna Ice Cave je razstavni prostor za stranko, ki je potrebovala prostor edinstvene kakovosti. Medtem je sposoben predstaviti različne lastnosti projekta Teheran Eye. Po funkciji projekta privlačno, a nevtralno vzdušje za prikaz predmetov in dogodkov po potrebi. Zamisel o oblikovanju je bila uporaba minimalne površinske logike. Integrirana mrežasta površina se razprostira po vsem prostoru. Prostor, potreben za različne namene, se oblikuje na podlagi tujih sil v smeri navzgor in navzdol, ki delujejo na površino. Za izdelavo je bila ta površina razdeljena na 329 plošč.

Trgovina

Atelier Intimo Flagship

Trgovina Naš svet je leta 2020 prizadel virus brez primere. Atelier Intimo, prva vodilna ladja, ki sta jo zasnovala O and O Studio, se zgleduje po konceptu Rebirth of the Scorched Earth, ki implicira integracijo zdravilne moči narave, ki daje človeštvu novo upanje. Medtem ko je oblikovan dramatičen prostor, ki obiskovalcem omogoča, da v takem času in prostoru preživijo trenutke z domišljanjem in fantaziranjem, je ustvarjena tudi serija umetniških instalacij, ki v celoti prikazujejo resnične značilnosti blagovne znamke. Flagship ni navaden prodajni prostor, je uprizoritveni oder Atelier Intimo.

Škatla Za Superge

BSTN Raffle

Škatla Za Superge Naloga je bila oblikovati in izdelati akcijsko figuro za čevlje Nike. Ker ta čevelj združuje dizajn bele kačje kože s svetlo zelenimi elementi, je bilo jasno, da bo akcijska figura kontorcionist. Oblikovalci so figuro v zelo kratkem času skicirali in optimizirali kot akcijsko figuro v stilu znanih akcijskih junakov. Nato so zasnovali majhen strip z zgodbo in to figuro izdelali v 3D tisku s kakovostno embalažo.

Podpora Kampanji In Prodaji

Target

Podpora Kampanji In Prodaji Leta 2020 Brainartist začne medmedijsko kampanjo za stranko Steitz Secura za pridobivanje novih strank: z visoko individualiziranim sporočilom kot ciljno usmerjeno plakatno kampanjo čim bližje vratom potencialnih strank in individualizirano pošiljanje ujemajočih se čevljev iz trenutna zbirka. Prejemnik prejme ustreznega primerka, ko se dogovori za sestanek s prodajno enoto. Cilj kampanje je bil uprizoriti Steitz Securo in "ujemajoče se" podjetje kot popoln par. Brainartist je razvil celotno zelo uspešno kampanjo.