Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Stanovanje

Nishisando Terrace

Stanovanje Ta etažna lastnina je sestavljena iz 4 manjših treh nadstropnih hiš in stoji na mestu blizu središča mesta. Cedrova rešetka, ki obdaja stavbo, ščiti zasebnost in preprečuje degradacijo telesa stavbe zaradi neposredne sončne svetlobe. Tudi s preprostim kvadratnim načrtom, spiralno 3D-konstrukcijo, izdelano s povezovanjem zasebnega vrta na različnih ravneh, vsaka soba in stopnišče vodi do največje prostornine te stavbe. Sprememba fasade cedrovih plošč in nadzorovana razmerja lahko omogočijo, da bo ta stavba še naprej organska in se bo mešala s trenutnimi spremembami v mestu.

Družinski Center

Funlife Plaza

Družinski Center Funlife Plaza je družinski center za prosti čas in izobraževanje otrok. Prizadeva si ustvariti hodnik dirkalnih avtomobilov za otroke, ki se vozijo med avtomobili med nakupovanjem staršev, hišica na drevesu za otroke, ki se pazi in igra v notranjosti, "lego" strop s skritim imenom nakupovalnega središča, ki otrokom spodbuja domišljijo. Preprosto belo ozadje z rdečo, rumeno in modro, naj ga otroci narišejo in obarvajo po stenah, tleh in stranišču!

Notranja Oprema

Suzhou MZS Design College

Notranja Oprema Ta projekt se nahaja v Suzhouu, ki je dobro znan po tradicionalni kitajski zasnovi vrta. Oblikovalka si je prizadevala združiti tako svojo modernistično občutljivost kot tudi jezik Suzhou. Zasnova prevzema namige tradicionalne arhitekture Suzhou z uporabo pobeljenih ometnih sten, luninimi vrati in zapleteno vrtno arhitekturo, da bi ponovno predstavili domači jezik Suzhou v sodobnem kontekstu. Pohištvo je bilo ponovno ustvarjeno z recikliranimi vejami, bambusom in slamnatimi vrvmi s sodelovanjem študentov, kar je dalo poseben pomen temu izobraževalnemu prostoru.

Stol Za Sporočanje

Kepler 186f

Stol Za Sporočanje Konstrukcijska osnova naslonjača Kepler-186f je mreža, spajkana iz jeklene žice, na katero so s pomočjo medeninastih tulcev pritrjeni elementi, izrezani iz hrasta. Različne možnosti uporabe armature se kombinirajo v harmoniji z lesenimi rezbarijami in draguljarskimi elementi. Ta umetniški objekt predstavlja eksperiment, v katerem se kombinirajo različni estetski principi. Lahko bi ga opisali kot "barbarski ali novi barok", v katerem sta združeni groba in izvrstna oblika. Kot rezultat improvizacije je Kepler postal večplastni, zavit v podbesedila in nove podrobnosti.

Parametrično Oblikovanje

Titanium Choker

Parametrično Oblikovanje Zasnovo IOU s programsko opremo za simulacijo 3D ustvarja parametrične modele, podobne slogu, s katerim je Zaha Hadid osvojila svet arhitekture. V bistvu IOU predstavlja ekskluzivne izdelke iz titana z 18-karatnimi zlatimi logotipi. Titan je najbolj vroč v nakitu, vendar je z njim težko delati. Njegove edinstvene lastnosti naredijo koščke ne le zelo lahke, ampak omogočajo, da so skoraj vse barve spektra.

Follow Focus Ad-On

ND Lens Gear

Follow Focus Ad-On ND LensGear natančno prilagodi samocentrirane leče z različnimi premeri. Serija ND LensGear pokriva vse leče, kot nobena druga razpoložljiva LensGear. Brez rezanja in upogibanja: Nič več izvijačev, dotrajanih pasov ali nadležnih ostankov jermenov, ki štrlijo. Vse paše kot čar. In še en plus, brez orodja! Zahvaljujoč svoji pametni zasnovi se nežno in trdno centrira okoli leče.