Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Zbiranje Pohištva

Phan

Zbiranje Pohištva Kolekcija Phan se zgleduje po posodi Phan, ki je tajska zabojniška kultura. Oblikovalec uporablja strukturo posod Phan za izdelavo strukture pohištva, ki ga naredi močnega. Oblikujte obliko in podrobnosti, ki jo bodo naredili moderno in preprosto. Oblikovalec je za izdelavo zapletenih in edinstvenih detajlov, ki se razlikujejo od drugih, uporabil tehnologijo laserskega reza in kombinacijo zložljive pločevine iz CNC lesa. Površina je zaključena s prašno prevlečenim sistemom, da struktura ostane dolga, močna, vendar lahka.

Invalidski Voziček

Ancer Dynamic

Invalidski Voziček Ancer, ki preprečuje gibanje invalidskih vozičkov, se ne osredotoča samo na gibčnost svojih gibov, temveč tudi na udobje pacienta, zlasti tistih, ki ga uporabljajo dlje časa. Inovativni dizajn, skupaj z dinamično varnostno blazino, vgrajeno v sedežno blazino, in vrtljivim ročajem, ga loči od običajnega invalidskega vozička. Z veliko vloženega truda je bilo oblikovanje invalidskega vozička dokončano in dokazano pomaga preprečevati ležišča. Rešitve in načela oblikovanja temeljijo na rezultatih, ki so jih zbrali uporabniki invalidskih vozičkov, kar vodi k pristni uporabniški izkušnji.

3D Animacija

Alignment to Air

3D Animacija Kar zadeva animacijo s kreativnimi črkami, je Jin začel z abecedo A. In ko gre za konceptni korak, je skušal videti bolj živahna razpoloženja, ki se odražajo na njegovi filozofiji, ki je precej aktivna, vendar hkrati organizirana. Ob tej poti je prišel do nasprotujočih si besed, ki so na nek način temeljite na njegovi zamisli, kot je poravnava z zrakom, kar je naslov tega projekta. Glede na to animacija na prvo besedo predstavi natančnejše in občutljivejše trenutke. Po drugi strani se to konča s precej fleksibilno in ohlapno vibracijo, da se manifestira zadnja črka.

Web Design In Ux

Si Me Quiero

Web Design In Ux Spletno mesto Sí, Me Quiero je prostor, ki pomaga biti sam. Za izvedbo projekta je bilo treba opraviti intervjuje in raziskati družbeni in kulturni kontekst v zvezi z ženskami; njena projekcija v družbi in sama s seboj. Ugotovljeno je bilo, da bi splet spremljal in bi ga izvajali s pristopom pomoči ljubezni do sebe. V dizajnu se kaže preprostost z nevtralnimi toni z uporabo rdečih kontrastov, s katerimi opozorimo na določena dejanja, barve blagovne znamke knjige, ki jo je objavila stranka. Navdih je prihajal iz umetnosti konstruktivizma.

Oblikovanje Etiket Za Vino

314 Pi

Oblikovanje Etiket Za Vino Eksperimentiranje z degustacijo vin je neskončen proces, ki vodi do novih poti in divergentnih arom. Neskončno zaporedje pi, iracionalna številka z neskončnimi decimalkami, ne da bi vedeli zadnjega med njimi, je bila navdih za ime teh vin brez sulfitov. Zasnova ima za cilj, da funkcije 3,14 vin v središču pozornosti namesto da jih skriva med slikami ali grafikami. Po minimalističnem in enostavnem pristopu nalepka prikazuje samo resnične značilnosti teh naravnih vin, ki jih je mogoče opaziti v zvezku enologa.

Energijska Aktivacija Brvi

Solar Skywalks

Energijska Aktivacija Brvi Svetovne metropole - podobno kot Peking -, imajo veliko število mostov, ki prečkajo prometne arterije. Pogosto so neprivlačni in poslabšajo celoten mestni vtis. Zamisel oblikovalcev, da bi obklopili brvi z estetskimi, električnimi PV moduli in jih pretvorili v privlačne mestne točke, ni le trajnostna, ampak ustvarja kiparsko raznolikost, ki postane privlačna za pogled v mestni krajini. Polnilne postaje za e-avto ali E-kolo pod brvi uporabljajo sončno energijo neposredno na mestu.