Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
3D Nadzor Dostopa Do Prepoznavanja Obrazov

Ezalor

3D Nadzor Dostopa Do Prepoznavanja Obrazov Spoznajte več sistemov za nadzor dostopa do senzorjev in kamer, Ezalor. Algoritmi in lokalno računalništvo so zasnovani za zasebnost. Tehnologija proti goljufiji na finančni ravni preprečuje lažne maske. Mehka odsevna razsvetljava prinaša udobje. Uporabniki lahko na trenutek z lahkoto dostopajo do kraja, ki ga imajo radi. Njegova avtentikacija brez dotika zagotavlja higieno.

Kitajska Restavracija

Ben Ran

Kitajska Restavracija Ben Ran je umetniško skladna kitajska restavracija, ki se nahaja v luksuznem hotelu, Vangohh Eminent, Malezija. Oblikovalec uporablja introvertirano in jedrnato tehnik orientalskega sloga, da ustvari resničen okus, kulturo in dušo restavracije. Je simbol duševne jasnosti, opustite uspešne in dosežete naravno in preprosto vrnitev k prvotnemu umu. Notranjost je naravna in nezahtevna. Z uporabo starodavnega koncepta tudi sinhronost z imenom restavracije Ben Ran, kar pomeni izvirnost in narava. Restavracija približno 4088 kvadratnih metrov.

Embalaža Za Korejsko Zdravo Hrano

Darin

Embalaža Za Korejsko Zdravo Hrano Darin je zasnovan tako, da osvobaja sodobne ljudi od nenaklonjenosti tradicionalnim korejskim prehrambenim izdelkom v družbi utrujenosti in odlikuje preprosto, grafično jasnost pri dostavi paketov po občutku sodobnih ljudi, za razliko od neoblikovanih podob, ki jih uporabljajo tradicionalne korejske trgovine z zdravo hrano . Vsi modeli so narejeni iz motivov krvnega obtoka, ki prikazujejo cilj, kako utrujenim 20-im in 30-imam let zagotoviti življenjsko moč in zdravje.

Kolekcija Ženskih Oblačil

Utopia

Kolekcija Ženskih Oblačil Yina Hwang je v tej zbirki navdihnila predvsem oblike, ki so simetrične in asimetrične s pridihom podzemne glasbene kulture. To zbirko je kurirala na podlagi svojega osrednjega trenutka samoobdavitve in ustvarila kolekcijo funkcionalnih, vendar abstraktnih oblačil in dodatkov, ki bodo poosebljali zgodbo o njeni izkušnji. Vsak tisk in tkanina v projektu je izvirna, za podlago pa je v glavnem uporabljala PU usnje, Satin, Power Mash in Spandex.

Zbiranje Pohištva

Phan

Zbiranje Pohištva Kolekcija Phan se zgleduje po posodi Phan, ki je tajska zabojniška kultura. Oblikovalec uporablja strukturo posod Phan za izdelavo strukture pohištva, ki ga naredi močnega. Oblikujte obliko in podrobnosti, ki jo bodo naredili moderno in preprosto. Oblikovalec je za izdelavo zapletenih in edinstvenih detajlov, ki se razlikujejo od drugih, uporabil tehnologijo laserskega reza in kombinacijo zložljive pločevine iz CNC lesa. Površina je zaključena s prašno prevlečenim sistemom, da struktura ostane dolga, močna, vendar lahka.

Invalidski Voziček

Ancer Dynamic

Invalidski Voziček Ancer, ki preprečuje gibanje invalidskih vozičkov, se ne osredotoča samo na gibčnost svojih gibov, temveč tudi na udobje pacienta, zlasti tistih, ki ga uporabljajo dlje časa. Inovativni dizajn, skupaj z dinamično varnostno blazino, vgrajeno v sedežno blazino, in vrtljivim ročajem, ga loči od običajnega invalidskega vozička. Z veliko vloženega truda je bilo oblikovanje invalidskega vozička dokončano in dokazano pomaga preprečevati ležišča. Rešitve in načela oblikovanja temeljijo na rezultatih, ki so jih zbrali uporabniki invalidskih vozičkov, kar vodi k pristni uporabniški izkušnji.

Oblikovalska legenda dneva

Legendarni oblikovalci in njihova nagrajena dela.

Legende oblikovanja so izjemno znani oblikovalci, ki s svojim dobrim dizajnom naš svet postanejo boljši. Odkrijte legendarne oblikovalce in njihove inovativne izdelke, originalna umetniška dela, kreativno arhitekturo, izjemne modne modele in oblikovalske strategije. Uživajte in raziskujte originalna oblikovalska dela nagrajenih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov, inovatorjev in blagovnih znamk po vsem svetu. Navdihnite se s kreativnimi dizajni.