Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Razsvetljava In Ozvočenje

Luminous

Razsvetljava In Ozvočenje Svetlobni zaslon, ki ponuja ergonomsko razsvetljavo in sistem za prostorski zvok v enem samem izdelku. Njegov namen je ustvariti čustva, ki jih uporabniki želijo začutiti in izkoristiti kombinacijo zvoka in svetlobe za dosego tega cilja. Zvočni sistem se je razvil na podlagi odboja zvoka in simulira 3D prostorski zvok v sobi, ne da bi bilo treba okoli kraja ožičiti in namestiti več zvočnikov. Kot obesek luči Luminous ustvarja neposredno in posredno osvetlitev. Ta sistem osvetlitve zagotavlja mehko, enakomerno in nizko kontrastno svetlobo, ki preprečuje težave z bleščanjem in vidom.

Električno Kolo

Ozoa

Električno Kolo Električno kolo OZOa ima okvir z značilno 'Z' obliko. Okvir tvori neprekinjeno linijo, ki povezuje ključne funkcionalne elemente vozila, kot so kolesa, volan, sedež in stopalke. Oblika 'Z' je usmerjena tako, da njena struktura zagotavlja naravno vgrajeno zadnje vzmetenje. Ekonomičnost teže zagotavlja uporaba aluminijastih profilov v vseh delih. V okvir je vgrajena odstranljiva litij-ionska baterija za ponovno polnjenje.

Oblikovanje Fasadne Arhitekture

Cecilip

Oblikovanje Fasadne Arhitekture Zasnova ovojnice Cecilip je skladna s superpozicijo vodoravnih elementov, ki omogoča doseganje organske oblike, ki razlikuje prostornino zgradbe. Vsak modul je sestavljen iz odsekov črt, vpisanih v polmer krivine, ki jo je treba oblikovati. Na kosih so bili uporabljeni pravokotni profili iz srebra anodiziranega aluminija širine 10 cm in debeline 2 mm in so bili postavljeni na sestavljeno aluminijasto ploščo. Ko je modul sestavljen, je bil sprednji del prevlečen z nerjavnim jeklom dimenzij 22.

Trgovina

Ilumel

Trgovina Po skoraj štiri desetletjih zgodovine je trgovina Ilumel eno največjih in najprestižnejših podjetij Dominikanske republike na trgu pohištva, razsvetljave in dekoracije. Najnovejši poseg se odziva na potrebo po razširitvi razstavnih površin in opredelitvi čistejše in bolj artikulirane poti, ki omogoča ceniti raznolikost na voljo zbirk.

Knjižna Polica

Amheba

Knjižna Polica Organska knjižna polica, imenovana Amheba, poganja algoritem, ki vsebuje spremenljive parametre in nabor pravil. Za lažjo konstrukcijo uporabljamo koncept topološke optimizacije. Zahvaljujoč natančni logiki sestavljanke je mogoče kadar koli razgraditi in prenesti. Ena oseba lahko vozi po kosih in sestavlja 2,5 metra dolgo strukturo. Za realizacijo je bila uporabljena tehnologija digitalne izdelave. Celoten postopek smo nadzirali le v računalnikih. Tehnična dokumentacija ni bila potrebna. Podatki so bili poslani na 3-osni CNC stroj. Rezultat celotnega postopka je lahka struktura.

Javno Kraljestvo

Quadrant Arcade

Javno Kraljestvo Arkada, našteta v razredu II, se je z ureditvijo prave luči na pravem mestu spremenila v vabljivo ulično prisotnost. Splošno se osvetlitev okolice uporablja holistično, njeni učinki pa so hierarhično upodobljeni, da dosežejo razlike v svetlobnem vzorčenju, ki ustvarjajo zanimanje in spodbujajo večjo uporabo prostora. Strateško vključitev za oblikovanje in postavitev dinamičnega igralskega obesega je bilo skupaj z umetnikom urejeno tako, da so vizualni učinki videti bolj subtilni kot presenetljivi. Z bledenjem dnevne svetlobe je elegantna struktura poudarjena z ritmom električne osvetlitve.

Oblikovalska legenda dneva

Legendarni oblikovalci in njihova nagrajena dela.

Legende oblikovanja so izjemno znani oblikovalci, ki s svojim dobrim dizajnom naš svet postanejo boljši. Odkrijte legendarne oblikovalce in njihove inovativne izdelke, originalna umetniška dela, kreativno arhitekturo, izjemne modne modele in oblikovalske strategije. Uživajte in raziskujte originalna oblikovalska dela nagrajenih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov, inovatorjev in blagovnih znamk po vsem svetu. Navdihnite se s kreativnimi dizajni.