Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Namizna Luč

Moon

Namizna Luč Ta svetloba igra aktivno vlogo, ki spremlja ljudi v delovnem prostoru od jutra do noči. Zasnovan je bil z upoštevanjem delovnega okolja ljudi. Žico lahko priključite na prenosni računalnik ali banko za napajanje. Oblika lune je bila narejena iz treh četrtin kroga kot naraščajoča ikona iz terenske slike iz nerjavečega okvirja. Površinski vzorec Lune spominja na vodnik pristajanja v vesoljskem projektu. Nastavitev je videti kot skulptura podnevi in svetlobna naprava, ki ponoči potolaži napetost dela.

Svetloba

Louvre

Svetloba Luvr luč je interaktivna namizna svetilka, ki jo navdihuje grška poletna sončna svetloba, ki zlahka prehaja iz zaprtih polk skozi Louvres. Sestavljen je iz 20 obročev, 6 plute in 14 iz pleksi stekla, ki z igrivim načinom spreminjajo vrstni red tako, da transformirajo difuzijo, glasnost in končno estetiko svetlobe glede na želje in potrebe uporabnikov. Svetloba prehaja skozi material in povzroča difuzijo, zato se senc na sebi ne pojavlja niti na površinah okoli njega. Obroči z različnimi višinami dajejo priložnost neskončnim kombinacijam, varnim prilagajanjem in popolnemu nadzoru svetlobe.

Oblikovanje Oblačil

Sidharth kumar

Oblikovanje Oblačil NS GAIA je sodobna etiketa za žensko oblačilo, ki izvira iz New Delhija in je bogata z edinstvenim dizajnom in tehnikami tkanin. Blagovna znamka je velik zagovornik premišljene proizvodnje in vsega, kar se tiče kolesarjenja in recikliranja. Pomembnost tega dejavnika se odraža v stebrih poimenovanja, „N“ in „S“ v NS GAIA, ki sta za naravo in trajnost. Pristop NS GAIA je "manj je več". Oznaka ima dejavno vlogo pri počasnem modnem gibanju, saj zagotavlja, da je vpliv na okolje minimalen.

Arhitektura Mešane Uporabe

Shan Shui Plaza

Arhitektura Mešane Uporabe Nahaja se v zgodovinskem mestu Xi'an, med poslovnim središčem in reko TaoHuaTan, cilj projekta pa je povezati ne samo preteklost in sedanjost, temveč tudi urbano in naravo. Navdušen s spomladansko kitajsko zgodbo o cvetovih breskev, projekt ponuja paradisijansko bivalno in delovno mesto z zagotavljanjem tesnega odnosa do narave. V kitajski kulturi ima filozofija gorske vode (Shan Shui) bistven pomen odnosa med človekom in naravo, zato projekt s pomočjo vodne pokrajine mesta ponuja prostore, ki odražajo filozofijo Shan Shui v mestu.

Korporativna Identiteta

film festival

Korporativna Identiteta "Kino, ahoj", je bil slogan druge izdaje evropskega filmskega festivala na Kubi. Je del koncepta oblikovanja, osredotočenega na potovanja kot način povezovanja kultur. Zasnova prikliče potovanje križarke, ki potuje iz Evrope v Havano, napolnjeno s filmi. Oblikovanje vabil in vstopnic za festival je navdihnilo potne liste in vozovnice, ki jih danes popotniki po vsem svetu uporabljajo. Ideja o potovanju po filmih spodbuja javnost, da je do kulturne izmenjave dovzeten in radoveden.

Svetilka

Little Kong

Svetilka Little Kong je serija zunanjih svetilk, ki vsebuje orientalsko filozofijo. Vzhodnjaška estetika posveča veliko pozornosti razmerju med virtualnim in dejanskim, polnim in praznim. Skrivanje LED lučk v kovinskem drogu ne zagotavlja samo praznosti in čistosti senčnika, ampak tudi razlikuje Kong od drugih svetilk. Oblikovalci so izvedli izvedbo plovila po več kot 30-kratnih poskusih, da bi lahko svetlobo in različne teksture predstavili brezhibno, kar omogoča neverjetno razsvetljavo. Podstavek podpira brezžično polnjenje in ima vrata USB. Vklopite ali izklopite ga lahko le z mahanjem z rokami.

Oblikovalska legenda dneva

Legendarni oblikovalci in njihova nagrajena dela.

Legende oblikovanja so izjemno znani oblikovalci, ki s svojim dobrim dizajnom naš svet postanejo boljši. Odkrijte legendarne oblikovalce in njihove inovativne izdelke, originalna umetniška dela, kreativno arhitekturo, izjemne modne modele in oblikovalske strategije. Uživajte in raziskujte originalna oblikovalska dela nagrajenih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov, inovatorjev in blagovnih znamk po vsem svetu. Navdihnite se s kreativnimi dizajni.