Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Jedilna Miza

Augusta

Jedilna Miza Augusta interpretira klasično jedilno mizo. Zdi se, da generacija pred nami izgleda, da raste iz nevidnega korena. Noge mize so usmerjene v to skupno jedro in segajo do namizja, ki se ujema s knjigo. Trden evropski orehov les je bil izbran zaradi njegovega pomena modrosti in rasti. Les, ki ga proizvajalci pohištva običajno zavržejo, se uporablja za svoje izzive. Vozli, razpoke, tresenje vetra in edinstveni vrtinci pripovedujejo zgodbo o življenju drevesa. Edinstvenost lesa omogoča, da se ta zgodba živi v kosu pohištva družinske dediščine.

Ime Projekta : Augusta , Ime oblikovalcev : Miles J Rice, Naročnik ime : Rice & Rice Fine Furniture.

Augusta  Jedilna Miza

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.