Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Luksuzni Čevlji

Conspiracy - Sandal shaped jewels-

Luksuzni Čevlji Linija "draguljev" v obliki sandala / oblike, imenovana Conspiracy, Gianluca Tamburini, je bila ustanovljena leta 2010. Čevlji zarote brez težav združujejo tehnologijo in estetiko. Pete in podplati so narejeni iz materialov, kot sta lahki aluminij in titan, ki so vlivani v kiparske oblike. Silhueto čevljev nato poudarijo poldragi kamni in drugi razkošni okraski. Visoka tehnologija in vrhunski materiali tvorijo sodobno skulpturo, ki ima obliko sandala, toda tam, kjer so še vedno vidni dotik in izkušnje kvalificiranih italijanskih obrtnikov.

Ime Projekta : Conspiracy - Sandal shaped jewels-, Ime oblikovalcev : Gianluca Tamburini, Naročnik ime : Conspiracy by Gianluca Tamburini.

Conspiracy - Sandal shaped jewels- Luksuzni Čevlji

Ta izjemna oblika je dobitnica nagrade platinastega oblikovanja na tekmovanju za oblikovanje igrač, iger in hobi izdelkov. Zagotovo bi morali videti platformo oblikovalnega portfelja nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili številne druge, inovativne, izvirne in kreativne igrače, igre in hobi izdelke.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.