Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Svetlobna Naloga

Linear

Svetlobna Naloga Tehnika upogiba cevi Linear Light se široko uporablja za izdelavo delov vozila. Kotna črta tekočine je realizirana s preciznim nadzorom tajvanskega proizvajalca, zato imajo najmanj materiala za izdelavo lahke, močne in prenosne linije Linear Light. idealen za osvetlitev katere koli sodobne notranjosti. Uporablja LED čipe, ki se ne dajo utripati, s funkcijo pomnilnika, ki se vklopi ob predhodni nastavljeni glasnosti. Linearna naloga je zasnovana tako, da jo uporabnik enostavno sestavi, sestavljena je iz nestrupenega materiala in je opremljena z ravno embalažo; po svojih najboljših močeh zmanjšati vpliv na okolje.

Ime Projekta : Linear, Ime oblikovalcev : Ray Teng Pai, Naročnik ime : Singular Concept, RAY.

Linear Svetlobna Naloga

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.