Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Dvd Škatla

Paths of Light

Dvd Škatla Najboljši način za zadrževanje kratkih animacijskih poti svetlobe Zina Caramelo je bil, da se DVD-ju prilepi čudovit primer. Embalaža dejansko izgleda, kot da je bila odtrgana iz gozda in oblikovana v CD. Na zunanji strani so vidne različne črte, ki se skoraj pojavljajo kot majhna drevesa, ki rastejo ob strani primera. Lesena zunanjost pripomore tudi k temu, da daje izjemno naraven videz. Paths of Light je izjemna posodobitev primerov, ki so jih mnogi opazili za zgoščenke v devetdesetih letih prejšnjega stoletja, ki so navadno sestavljali osnovno plastiko s papirnatim paketom, da bi razložili vsebino v notranjosti. (Besedilo JD Munro)

Ime Projekta : Paths of Light , Ime oblikovalcev : Francisco Elias & Nelson Fernandes, Naročnik ime : Francisco Elias & Nelson Fernandes.

Paths of Light  Dvd Škatla

Ta izjemna oblika je dobitnica nagrade platinastega oblikovanja na tekmovanju za oblikovanje igrač, iger in hobi izdelkov. Zagotovo bi morali videti platformo oblikovalnega portfelja nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili številne druge, inovativne, izvirne in kreativne igrače, igre in hobi izdelke.

Dnevna oblikovalska ekipa

Največje svetovne oblikovalske ekipe.

Včasih potrebujete zelo veliko ekipo nadarjenih oblikovalcev, da se lotite resnično odličnih modelov. Vsak dan imamo izrazito nagrajeno inovativno in kreativno oblikovalsko ekipo. Raziščite in odkrivajte izvirno in kreativno arhitekturo, dober dizajn, modo, grafično oblikovanje in projekte oblikovalskih strategij s strani oblikovalskih skupin po vsem svetu. Navdihnite se z izvirnimi deli velikih mojstrskih oblikovalcev.