Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Sistem Odprtega Namiznega Pribora

Osoro

Sistem Odprtega Namiznega Pribora Inovativni značaj podjetja OSORO je združitev kakovosti visokokakovostnega vitrificiranega porcelana in njegove značilne sijoče barve s slonokoščino s funkcijo, primerno za konzerviranje hrane v hladilniku ali zamrzovalniku in za kuhanje s parno pečico ali mikrovalovno pečico. Preprosto modularno obliko in različne elemente lahko zložite, da prihranite prostor, prožno kombinirate in zaprete z večbarvnim silikonskim O-Sealerjem ali O-priključkom, tako da hrana ostane dobro zaprta v njem. OSORO lahko univerzalno uporabljamo in odpravljamo potrebo po našem vsakdanjem življenju.

Ime Projekta : Osoro, Ime oblikovalcev : Narumi Corporation, Naročnik ime : Narumi Corporation, Osoro.

Osoro Sistem Odprtega Namiznega Pribora

Ta izjemna oblika je dobitnica nagrade platinastega oblikovanja na tekmovanju za oblikovanje igrač, iger in hobi izdelkov. Zagotovo bi morali videti platformo oblikovalnega portfelja nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili številne druge, inovativne, izvirne in kreativne igrače, igre in hobi izdelke.

Oblikovalska legenda dneva

Legendarni oblikovalci in njihova nagrajena dela.

Legende oblikovanja so izjemno znani oblikovalci, ki s svojim dobrim dizajnom naš svet postanejo boljši. Odkrijte legendarne oblikovalce in njihove inovativne izdelke, originalna umetniška dela, kreativno arhitekturo, izjemne modne modele in oblikovalske strategije. Uživajte in raziskujte originalna oblikovalska dela nagrajenih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov, inovatorjev in blagovnih znamk po vsem svetu. Navdihnite se s kreativnimi dizajni.