Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Lestenec

Bridal Veil

Lestenec Ta umetnost - umetniški predmet z vklopljenimi lučmi. Prostorna soba s stropom zapletenega profila, kot kumulusni oblaki. Lestenec se prilega prostoru, ki gladko teče od sprednje stene do stropa. Kristalno-beli listi emajla v povezavi z elastičnim upogibanjem tankih cevi ustvarjajo podobo leteče tančice po svetu. Obilje svetlobnih in zlatih sijaj letečih ptic ustvarja občutek prostornosti in veselja.

Kuhinjski Pripomočki

KITCHEN TRAIN

Kuhinjski Pripomočki Uporaba različnih stilov kuhinjskih instrumentov poleg vizualne nadležnosti ustvarja neurejeno kuharsko okolje. Povedano na kratko sem poskušal narediti poenoten komplet teh priljubljenih kuhinjskih dodatkov, ki se običajno uporabljajo v vseh hišah. Ta zasnova je bila povsem navdihnjena s kreativnostjo. "Združena oblika" in "prijeten videz" sta dve njegovi značilnosti. Poleg tega ga bo trg pozdravil zaradi inovativnega videza. To bo priložnost za proizvajalca in kupca, da v enem paketu kupijo 6 pripomočkov.

Avtomatizirani Imigracijski Terminal

CVision MBAS 2

Avtomatizirani Imigracijski Terminal MBAS 2 je bil zasnovan tako, da kljubuje naravi varnostnih izdelkov in zmanjšuje ustrahovanje in strah pred tehnološkimi in psihološkimi vidiki. Njegova zasnova na novo interpretira že znane elemente domačega računalnika in tako zagotavlja uporabnikom prijazen videz podeželskih državljanov okoli tajske meje. Glas in slike na zaslonu vodijo uporabnike prvič po korakih skozi postopek. Dvobarvni ton na blazinici za tiskanje prstov jasno označuje območja optičnega branja. MBAS 2 je edinstven izdelek, katerega namen je spremeniti način prehajanja meja, saj omogoča več jezikov in prijazno nediskriminatorno uporabniško izkušnjo.

Razstavni Prostor

From The Future

Razstavni Prostor Razstavni prostor: V razstavnem prostoru so na ogled trenirke za treniranje in športna oprema, izdelana s tehnologijo injekcije. Kraj je videti kot izdelan s stiskanjem brizgalnih kalupov. Pri načinu izdelave kraja kosi pohištva, kot da bi bili skupaj s proizvedenimi v brizgalni plesni, da bi ustvarili celoto. Grobe šivalne poti, ki na stropu, zmehčajo vso tehnološko vizualnost.

Stol

SERENAD

Stol Spoštujem vse vrste stolov. Po mojem mnenju je eden najpomembnejših, klasičnih in posebnih stvari pri oblikovanju notranjosti stol. Ideja o stolu Serenada prihaja iz laboda na vodi, ki se je obrnil in si dal obraz med krila. Morda sijoča in gladka površina v stolu Serenad z drugačnim in posebnim dizajnom je narejena le za zelo posebna in edinstvena mesta.

Fotelj

The Monroe Chair

Fotelj Osupljiva eleganca, preprostost ideje, udoben, zasnovan z upoštevanjem trajnosti. Monroejeva stolica je poskus drastičnega poenostavitve proizvodnega procesa, ki je povezan z izdelavo fotelja. Izkorišča potencial tehnologij CNC, da večkrat izrezajo raven element iz MDF-ja, ti elementi pa se nato namestijo okrog osrednje osi, da tvorijo zapleteno ukrivljen fotelj. Zadnja noga se postopoma pretvori v naslonjalo, naslonjalo za roke v sprednjo nogo, kar ustvarja izrazito estetiko, ki jo v celoti določa preprostost postopka izdelave.