Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Ponovna Znamka Yong Harbor

Hak Hi Kong

Ponovna Znamka Yong Harbor Predlog uporablja tri koncepte za obnovo sistema CI za ribiško pristanišče Yong-An. Prvi je nov logotip, ki ustvarja s specifičnim vizualnim gradivom, pridobljenim iz kulturnih značilnosti skupnosti Hakka. Naslednji korak je ponovna raziskava zabavne izkušnje, nato ustvarite dva lika maskote, ki predstavljata in pustite, da se pojavita v novih atrakcijah za vodenje turistov v pristanišče. Nenazadnje je v notranjosti načrtovati devet pik, ki jih obdajajo zabavne dejavnosti in okusne kuhinje.

Oblikovanje Razstav

Tape Art

Oblikovanje Razstav V letu 2019 je Tajpej popestrila vizualna zabava linij, barvnih koščkov in fluorescence. To je bila umetniška razstava Tape That, ki sta jo organizirala FunDesign.tv in Tape That Collective. Različni projekti z nenavadnimi idejami in tehnikami so bili predstavljeni v 8 tračnih umetniških instalacijah in razstavljenih več kot 40 slik trakov, skupaj z video posnetki umetnikovega dela v preteklosti. Prav tako so dodali briljantne zvoke in svetlobo, da so dogodek popestrili umetniški milje, materiali, ki so jih nanesli, pa so bili platneni trakovi, vodilni trakovi, papirni trakovi, embalaže, plastični trakovi in folije.

Instalacijska Umetnost

Inorganic Mineral

Instalacijska Umetnost Navdušen z globokimi občutki do narave in izkušnjami arhitekta, se Lee Chi osredotoča na ustvarjanje edinstvenih botaničnih umetniških instalacij. Z razmišljanjem o naravi umetnosti in raziskovanju ustvarjalnih tehnik Lee spreminja življenjske dogodke v formalizirane umetnine. Tema te serije del je raziskati naravo materialov in kako materiale lahko rekonstruiramo z estetskim sistemom in novo perspektivo. Lee tudi verjame, da lahko redefinicija in obnova rastlin in drugih umetnih materialov naravna krajina čustveno vpliva na ljudi.

Re-Branding Podjetja

Astra Make-up

Re-Branding Podjetja Moč blagovne znamke ni le v njeni sposobnosti in viziji, temveč tudi v komunikaciji. Enostaven katalog, ki je napolnjen z močno fotografijo izdelkov; uporabniško usmerjeno in privlačno spletno mesto, ki ponuja spletne storitve in pregled izdelkov blagovnih znamk. Razvili smo tudi vizualni jezik v predstavitvi senzacije blagovne znamke z modnim slogom fotografije in linijo sveže komunikacije v družbenih medijih, vzpostavili dialog med podjetjem in potrošnikom.

Typeface Design

Monk Font

Typeface Design Monk si prizadeva za ravnotežje med odprtostjo in čitljivostjo humanističnih sans serif in bolj urejenim značajem kvadratnih sans serif. Čeprav je bil prvotno zasnovan kot latinica, se je že zgodaj odločilo, da potrebuje širši dialog, da bo vključil arabsko različico. Tako latino kot arabščina nas oblikujeta enako utemeljitev in idejo skupne geometrije. Moč vzporednega postopka oblikovanja omogoča, da imata oba jezika uravnoteženo harmonijo in milost. Tako arabščina kot latinščina delujeta brezhibno, imata skupne pulti, debelino stebel in ukrivljene oblike.

Embalaža

Winetime Seafood

Embalaža Zasnova embalaže za serijo Winetime Seafood mora pokazati svežino in zanesljivost izdelka, ugodno se mora razlikovati od konkurentov, biti harmonična in razumljiva. Uporabljene barve (modra, bela in oranžna) ustvarjajo kontrast, poudarjajo pomembne elemente in odražajo pozicioniranje blagovne znamke. Razviti edinstven koncept razlikuje serijo od drugih proizvajalcev. Strategija vizualnih informacij je omogočala prepoznavanje raznolikosti izdelkov iz serije, uporaba ilustracij namesto fotografij pa je embalažo naredila bolj zanimivo.