Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Aplikacija Za Ure

TTMM for Pebble

Aplikacija Za Ure TTMM je kolekcija 130 uradov, namenjena pametni uri Pebble 2. Specifični modeli prikazujejo čas in datum, tedenski dan, korake, čas aktivnosti, razdaljo, temperaturo in baterijo ali stanje Bluetooth. Uporabnik lahko prilagodi vrsto informacij in si po potresu ogleda dodatne podatke. TTMM Urejalniki so preproste, minimalne, estetske zasnove. To je kombinacija števk in abstraktne info-grafike, ki je popolna za robotsko dobo.

Aplikacija Za Ure

TTMM for Fitbit

Aplikacija Za Ure TTMM je zbirka 21 ročnih ur, namenjenih pametnim ročnim uramnicam Fitbit Versa in Fitbit Ionic. Obrazi ure imajo zapletene nastavitve samo s preprostim dotikom na zaslonu. Tako so zelo hitro in enostavno prilagodili barvo, prednastavitev dizajna in zaplete glede uporabniških želja. Navdihuje ga s filmi, kot sta serija Blade Runner in Twin Peaks.

Aplikacije Za Ure

TTMM

Aplikacije Za Ure TTMM je zbirka ure za pametne ure Pebble Time in Pebble Time Round. Tu boste našli dve aplikaciji (za Android in iOS platformo) s 50 in 18 modeli v več kot 600 barvnih različicah. TTMM je preprosta, minimalna in estetska kombinacija številk in abstraktne infografije. Zdaj lahko izbirate svoj časovni slog, kadar koli želite.

Etiketa Za Vino

KannuNaUm

Etiketa Za Vino Oblikovanje etiket vina KannuNaUm odlikuje rafiniran in minimalen slog, pridobljen z iskanjem simbolov, ki lahko predstavljajo njihovo zgodovino. Ozemlje, kultura in strast vinogradnikov dežele dolgoživosti so združeni v teh dveh usklajenih nalepkah. Vse je izboljšano z zasnovo stoletne vinske trte, ki je bila narejena s tehniko zlata, vloženega v 3D. Ikonografska zasnova, ki predstavlja zgodovino teh vin in z njimi zgodovino dežele, iz katere se rodi, Ogliastra, dežela stoletnikov na Sardiniji.

Oblikovanje Etiket Za Vino

I Classici Cherchi

Oblikovanje Etiket Za Vino Za zgodovinski klet na Sardiniji je bil od leta 1970 zasnovan restilizacija etiket za linijo vin The Classics. S preučevanjem novih oznak je želela ohraniti povezavo s tradicijo, ki jo podjetje zasleduje. Za razliko od prejšnjih etiket je delovala, da daje pridih elegance, ki je v skladu z visoko kakovostjo vin. Za nalepke se ukvarja s tehniko Braille, ki prinaša eleganco in slog brez tehtanja. Cvetlični vzorec temelji na grafični izdelavi vzorca bližnje cerkve Santa Croce v Usiniju, ki je tudi logotip podjetja.

Etiketa Za Vino

Guapos

Etiketa Za Vino Zasnova ima za cilj spojitev med modernim oblikovanjem in nordijskimi tendencami v umetnosti, ki prikazuje državo izvora vina. Vsak robni rez predstavlja višino, na kateri raste vsak vinograd, in barvo sorte grozdja. Ko so vse steklenice poravnane, nastanejo oblike pokrajine severa Portugalske, regije, ki rodi to vino.