Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Namizna Namestitev

Wood Storm

Namizna Namestitev Wood Storm je namizna instalacija za vizualno uživanje. Turbulenca pretoka zraka je resnična z leseno zaveso, ki jo izboljšujejo luči, ki so odvržene od spodaj, za svet brez težnosti. Namestitev se obnaša kot neskončna dinamična zanka. Okrog sebe vodi vidno polje in išče začetno ali končno točko, saj občinstvo pravzaprav pleše ob nevihti.

Ime Projekta : Wood Storm, Ime oblikovalcev : Naai-Jung Shih, Naročnik ime : Naai-Jung Shih.

Wood Storm Namizna Namestitev

Ta izjemna oblika je dobitnica nagrade platinastega oblikovanja na tekmovanju za oblikovanje igrač, iger in hobi izdelkov. Zagotovo bi morali videti platformo oblikovalnega portfelja nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili številne druge, inovativne, izvirne in kreativne igrače, igre in hobi izdelke.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.