Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Javna Skulptura

Bubble Forest

Javna Skulptura Bubble Forest je javna skulptura iz nerjavnega jekla, odpornega na kisline. Osvetljena je s programirljivimi RGB LED svetilkami, ki omogoča skulpturi spektakularno metamorfozo, ko sonce zahaja. Nastala je kot odraz sposobnosti rastlin, da proizvajajo kisik. Naslovni gozd je sestavljen iz 18 jeklenih stebel / debla, ki se končajo s krošnjami v obliki sferičnih konstrukcij, ki predstavljajo en sam zračni mehurček. Bubble Forest se nanaša na kopensko floro in tisto, ki je znana z dna jezer, morij in oceanov

Ime Projekta : Bubble Forest, Ime oblikovalcev : Mirek Struzik, Naročnik ime : Altarea.

Bubble Forest Javna Skulptura

Ta izjemna oblika je dobitnica nagrade platinastega oblikovanja na tekmovanju za oblikovanje igrač, iger in hobi izdelkov. Zagotovo bi morali videti platformo oblikovalnega portfelja nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili številne druge, inovativne, izvirne in kreativne igrače, igre in hobi izdelke.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.