Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Embalaža

The Fruits Toilet Paper

Embalaža Številna podjetja in prodajalne na celotnem Japonskem kupcem dajo zvitek toaletnega papirja kot novost v dar, s katerim pokažejo svojo spoštovanje. Fruit Toilet Paper je zasnovan tako, da navdušuje stranke s svojim simpatičnim slogom, kot nalašč za takšne priložnosti. Izbirate lahko med 4 kivijami, jagodami, lubenico in pomarančo. Od napovedi zasnove in izdaje izdelka je bil predstavljen v več kot 50 medijih, vključno s televizijskimi postajami, revijami in spletnimi mesti, v 23 mestih v 19 državah.

Plezalni Stolp

Wisdom Path

Plezalni Stolp Vodstvo delavnice je za nefunkcionalni vodni stolp odločilo, da ga bo rekonstruiralo in postalo plezalna stena. Ker je najvišja točka okoli njega je dobro vidno zunaj Delavnice. Ima slikovit razgled na jezero Senezh, ozemlje delavnice in borov gozd naokoli. Po zaključku študija študentje sodelujejo v slavnostnem plezanju na sam vrh stolpa, ki je opazovalna točka. Spiralno gibanje okoli stolpa je simbol pridobivanja izkušenj. In najvišja točka je simbol življenjske izkušnje, ki se sčasoma spremeni v kamen modrosti.

Embalaža Torte Za Šahovske Palice

K & Q

Embalaža Torte Za Šahovske Palice To je oblikovanje embalaže za pecivo (torte s palicami, financerji). Z razmerjem med dolžino in širino 8: 1 so stranice teh rokavov izjemno dolge in prekrite v vzorcu šahovnice. Vzorec se nadaljuje na sprednji del, ki ima tudi osrednje nameščeno okno, skozi katerega se vidi vsebina tulca. Ko je vseh osem rokavov iz tega darilnega kompleta poravnanih, se razkrije čudovit kariran vzorec šahovnice. K & amp; Q naredi vašo posebno priložnost tako elegantno kot čas čaja kralja in kraljice.

Embalaža Za Torte Z Vaflji

Miyabi Monaka

Embalaža Za Torte Z Vaflji To je oblikovanje embalaže za rezine torte, napolnjene s fižolovim marmelado. Paketi so zasnovani z motivi tatamija, da prikličejo japonsko sobo. Poleg paketov so pripravili tudi obliko paketov v obliki rokavov. To je omogočilo (1) prikaz tradicionalnega kamina, edinstvene značilnosti čajne sobe in (2) ustvarjanje čajnih sob v 2-mat, 3-mat, 4,5-mat, 18-mat in različnih drugih velikostih. Hrbtne strani paketov so okrašene z drugimi dizajni, razen motivom tatamija, zato jih je mogoče prodati ločeno.

Pakirani Koktajli

Boho Ras

Pakirani Koktajli Boho Ras prodaja pakirane koktajle, narejene z najboljšimi lokalnimi indijskimi žganimi pijačami. Izdelek nosi boemsko vibro, ki zajame nekonvencionalen umetniški življenjski slog, vizualnost izdelka pa je abstraktni prikaz žvrgolenja, ki ga potrošnik dobi po pitju koktajla. Popolnoma je uspel doseči sredino, kjer se srečujeta Global in Local, kjer se zlijeta in tvorita Glocal vibe za izdelek. Boho Ras prodaja čiste žgane pijače v 200 ml steklenicah in pakirane koktajle v plastenkah po 200 ml in 750 ml.