Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Tekaške Medalje

Riga marathon 2020

Tekaške Medalje Medalja ob 30. obletnici mednarodne maratonske proge v Rigi ima simbolično obliko, ki povezuje dva mostova. Neskončno neprekinjena slika, ki jo predstavlja 3D ukrivljena površina, je oblikovana v petih velikostih glede na kilometrino medalje, kot sta polni maraton in polmaraton. Zaključek je mat bronast, na hrbtni strani medalje pa je vgravirano ime turnirja in kilometrina. Trak je sestavljen iz barv mesta Riga, z gradacijami in tradicionalnimi latvijskimi vzorci v sodobnih vzorcih.

Program Oblikovalskih Dogodkov

Russian Design Pavilion

Program Oblikovalskih Dogodkov razstave, oblikovalni natečaji, delavnice, izobraževalno oblikovalsko svetovanje in založniški projekti s ciljem promocije ruskih oblikovalcev in blagovnih znamk v tujini. Naše dejavnosti spodbujajo rusko govoreče oblikovalce, da svoje znanje in veščine izpopolnjujejo z mednarodnimi projekti in jim pomagajo razumeti svojo vlogo v oblikovalski skupnosti, kako promovirati in narediti njihove izdelke konkurenčne ter ustvariti resnične inovacije.

Orodje Za Izobraževanje In Usposabljanje

Corporate Mandala

Orodje Za Izobraževanje In Usposabljanje Korporativna mandala je povsem novo orodje za izobraževanje in usposabljanje. Gre za inovativno in edinstveno integracijo starodavnega mandala in korporativne identitete, zasnovane za povečanje skupinskega dela in splošne poslovne uspešnosti. Poleg tega je nov element celostne podobe podjetja. Korporativna mandala je skupinska dejavnost za timsko ali individualna dejavnost managerja. Zasnovan je posebej za določeno podjetje in ga obarva ekipa ali posameznik na prosto in intuitiven način, kjer lahko vsak izbere katero koli barvo ali polje.

Prenosni Ultrazvočni Detektor Napak

Prisma

Prenosni Ultrazvočni Detektor Napak Prisma je zasnovana za testiranje neinvazivnih materialov v najbolj ekstremnih okoljih. Je prvi detektor, ki je vključil napredne posnetke v realnem času in 3D-skeniranje, kar omogoča lažjo interpretacijo napak in zmanjšuje čas tehnikov na mestu. S praktično neuničljivim ohišjem in edinstvenimi več načini pregledovanja Prisma lahko pokriva vse aplikacije za testiranje, od naftovodov do vesoljskih komponent. Je prvi detektor s celostnim zapisovanjem podatkov in samodejnim generiranjem poročil PDF. Brezžična in ethernetna povezava omogočajo enostavno nadgradnjo ali diagnosticiranje enote.

Laboratorijski Sistem Za Čiščenje Vode

Purelab Chorus

Laboratorijski Sistem Za Čiščenje Vode Purelab Chorus je prvi modularni sistem za čiščenje vode, zasnovan tako, da ustreza posameznim laboratorijskim potrebam in prostoru. Dobavlja vse razrede prečiščene vode, kar zagotavlja prilagodljivo, prilagodljivo rešitev po meri. Modularni elementi se lahko porazdelijo po celotnem laboratoriju ali se med seboj povežejo v edinstvenem formatu stolpa in tako zmanjšajo odtis sistema. Haptični krmilniki omogočajo zelo nadzorovanje hitrosti dotoka, medtem ko halo svetlobe označuje Chorusov status. Z novo tehnologijo je Chorus najbolj napreden sistem na voljo, kar zmanjšuje vpliv na okolje in tekoče stroške.

Uvodni Prostor Za Sejem Stražarjev

Salon de TE

Uvodni Prostor Za Sejem Stražarjev Potrebna je bila uvodna zasnova prostora velikosti 1900 m2, preden so obiskovalci raziskali 145 mednarodnih blagovnih znamk ur znotraj Salon de TE. Za zajem obiskovalčeve domišljije o luksuznem življenjskem slogu in romantiki je bil kot glavni koncept razvit "Deluxe Train Journey". Za ustvarjanje dramatizacije je bil sprejemni tečaj spremenjen v temo dnevnih postaj, ki je bila postavljena v notranjost dvorane železniške platforme za večerno dvorano z okni vlaka v velikosti velikosti, ki oddajajo zgodbe o zgodbah. Nazadnje se večnamenska arena z odrom odpira različnim blagovnim znamkam.