Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Nakit-Uhani

Eclipse Hoop Earrings

Nakit-Uhani Obstaja en pojav, ki nenehno aretira naše vedenje in nas ustavi na mrtvih. Astrološki pojav sončnega mrka je zaintrigiral ljudi iz najzgodnejših časov človeštva. Od nenadnega zatemnitve neba in zagorelosti sonca je na domišljije vrgla dolga senca strahu, sumničenja in čudenja. Osupljiva narava sončnih mrkov pusti trajen vtis na vse nas. 18K uhani z belim zlatim diamantnim mrkom so bili navdihnjeni s sončnim mrkom 2012. Zasnova poskuša ujeti skrivnostno naravo in lepoto sonca in lune.

Luksuzni Čevlji

Conspiracy - Sandal shaped jewels-

Luksuzni Čevlji Linija "draguljev" v obliki sandala / oblike, imenovana Conspiracy, Gianluca Tamburini, je bila ustanovljena leta 2010. Čevlji zarote brez težav združujejo tehnologijo in estetiko. Pete in podplati so narejeni iz materialov, kot sta lahki aluminij in titan, ki so vlivani v kiparske oblike. Silhueto čevljev nato poudarijo poldragi kamni in drugi razkošni okraski. Visoka tehnologija in vrhunski materiali tvorijo sodobno skulpturo, ki ima obliko sandala, toda tam, kjer so še vedno vidni dotik in izkušnje kvalificiranih italijanskih obrtnikov.

Broška

"Emerald" - Project Asia Metamorphosis

Broška Znak in zunanja oblika predmeta omogočata spremembo novega dizajna ornamenta. V živahni naravi se eno obdobje spremeni v drugo. Pomlad sledi zima in jutro prihaja po noči. Tudi barve se spreminjajo, pa tudi vzdušje. To načelo nadomeščanja, izmeničenja slik se prenese v okrase «Azijske metamorfoze», zbirke, v kateri se v enem predmetu odražata dve različni stanji, dve neomejeni sliki. Premični elementi konstrukcije omogočajo spreminjanje značaja in videza ornamenta.

Analogna Ura

Kaari

Analogna Ura Ta zasnova temelji na standardnem 24-urnem analognem mehanizmu (roka v polurni uri). Ta zasnova je opremljena z dvema rezoma v obliki loka. Skozi njih se vidijo uro obračanja in minute minut. Ura roka (disk) je razdeljena na dva segmenta različnih barv, ki vrtenja označujeta AM ali PM čas, odvisno od barve, ki se začne videti. Minutna roka je vidna skozi lok večjega polmera in določa, kateri minutni reže ustreza 0-30 minutnim klicem (ki se nahajajo na notranjem polmeru loka) in 30-60 minutni reži (nameščeni na zunanjem polmeru).

Sodobna Oblačilna Obleka

Le Maestro

Sodobna Oblačilna Obleka Le Maestro revolucionira obleko s čevlji z vgradnjo matrične pete iz matrice z direktnim kovinskim laserjem (DMLS). 'Matrix peta' zmanjšuje vizualno maso pete in kaže strukturno celovitost čevlja. Za dopolnitev elegantnega vampa se za izrazito asimetrično obliko zgornjega dela uporablja visokozrnatega usnja. Vključitev odseka pete v zgornji del je zdaj sestavljena v elegantno in rafinirano silhueto.

Sodobni Qipao

The Remains

Sodobni Qipao Navdih je iz kitajskih relikvij, "Keramika" je najbolj reprezentacija, ki je najbolj priljubljena ne glede na kraljeve in ljudi. V moji študiji so tudi danes glavni kitajski estetski standardi mode in Feng Shui (notranje in okoljsko oblikovanje) nespremenjeni. Všeč so jim pregled, plastenje in želja. Želel bi zasnovati Qipao, da bi posledico in značilnost keramike prenesel iz stare dinastije v sodobno modo. In izziva ljudi, ki so pozabljeni na svojo kulturo in narodnost, kadarkoli smo v i-generaciji.