Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Broška

Chiromancy

Broška Vsaka oseba je edinstvena in izvirna. To je razvidno tudi po vzorcih na prstih. Tudi narisane črte in znaki naših rok so precej izvirni. Poleg tega ima vsaka oseba vrsto kamnov, ki so jim po kakovosti blizu ali povezani z osebnimi dogodki. Vse te lastnosti dajo razmišljujočemu opazovalcu toliko poučnega in privlačnega, da omogoča ustvarjanje personaliziranega nakita na podlagi teh linij in znakov posameznih stvari. Tovrstni okraski in nakit - tvorijo vašo osebno umetniško kodo

Nakit

Angels OR Demons

Nakit Priča smo nenehnemu boju med dobrim in slabim, temo in svetlobo, dan in noč, kaos in red, vojno in mir, junaka in zlikov. Ne glede na našo vero ali narodnost so nam povedali zgodbo o naših stalnih spremljevalcih: angel, ki sedi na naši desni rami, in demon na levi, nas angel prepriča, da delamo dobro in beležimo naša dobra dejanja. Hudič nas prepriča delati slabo in vodi evidenco o svojih slabih dejanjih. Angel je metafora za naš "superego" in hudič pomeni "Id" in nenehni boj med vestjo in nezavednim.

Nakit

Poseidon

Nakit Nakit, ki ga oblikujem, izraža moje občutke. Predstavlja me kot umetnika, oblikovalca in tudi kot osebo. Sprožilec za ustvarjanje Posejdona je bil postavljen v najtemnejših urah mojega življenja, ko sem se počutil prestrašenega, ranljivega in potreboval zaščito. V prvi vrsti sem oblikoval to zbirko, ki se bo uporabljala v samoobrambi. Čeprav je ta pojem v tem projektu zbledel, še vedno obstaja. Posejdon (bog morja in »zemeljski strelec«, potresov v grški mitologiji) je moja prva uradna zbirka in je namenjen močnim ženskam, ki naj bi uporabniku prinesle občutek moči in zaupanja.

Nakit

odyssey

Nakit Osnovna ideja monomerne odiseje je pokrivanje voluminoznih geometrijskih oblik s kožo z vzorcem. Iz tega se razvija interakcija jasnosti in izkrivljanja, preglednosti in prikrivanja. Vse geometrijske oblike in vzorce lahko po želji kombiniramo, raznolike in dopolnimo z dodatki. Ta fascinantna, preprosta ideja omogoča ustvarjanje skoraj neizčrpne palete modelov, ki je popolnoma skladna s priložnostmi, ki jih ponuja hitro prototipiranje (3D tiskanje), saj ima lahko vsaka stranka izdelano povsem individualno in edinstveno postavo (obiščite: www.monomer. eu-trgovina).

Taktilna Tkanina

Textile Braille

Taktilna Tkanina Industrijska univerzalna žakardna tekstilna misel kot prevajalec za slepe. To tkanino lahko berejo ljudje z dobrim vidom in namenjena jim je pomagati slepim, ki začenjajo izgubljati vid ali imajo težave z vidom; da bi se naučili brajevega sistema s prijaznim in običajnim materialom: tkanino. Vsebuje abecedo, številke in ločila. Barve niso dodane. Gre za izdelek v sivi skali kot načelo zaznave svetlobe. Gre za projekt družbenega pomena in presega komercialni tekstil.

Očala

Mykita Mylon, Basky

Očala Kolekcija MYKITA MYLON je narejena iz lahkega poliamidnega materiala, ki ima izjemno individualno prilagodljivost. Ta poseben material nastaja plast za plastjo s pomočjo tehnike selektivnega laserskega sintranja (SLS). Z ponovno interpretacijo tradicionalne okrogle in ovalne okrogle oblike panto spektakla, ki je bila modna v tridesetih letih prejšnjega stoletja, model BASKY tej kolekciji spektaklov doda nov obraz, ki je bil prvotno zasnovan za uporabo v športu.