Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Večnamenski Uhani

Blue Daisy

Večnamenski Uhani Daisy's so sestavljene rože z dvema cvetjema, združenima v eno, notranji del in zunanji venčni del cvetja. Simbolizira preplet dveh, ki predstavljata resnično ljubezen ali končno vez. Oblika se zlije v edinstvenost marjetice, ki uporabniku omogoča, da nosi modro marjetico na več načinov. Izbira modrih safirjev za cvetne liste je poudarjanje navdiha za upanje, željo in ljubezen. Rumeni safirji, izbrani za osrednji cvetni listič, pritegnejo uporabnika do občutka radosti in ponosa, ki daje uporabniku popolno vedrino in zaupanje v izkazovanju njegove elegance.

Obesek

Eternal Union

Obesek Večna zveza Olge Yatskaer, strokovne zgodovinarke, ki se je odločila, da bo začela novo kariero oblikovalca nakita, izgleda preprosto, a polna pomena. Nekateri bi v njej našli pridih keltskega nakita ali celo Heraklesov vozel. Košček predstavlja eno neskončno obliko, ki je videti kot dve med seboj povezani obliki. Ta učinek je ustvarjen s pomočjo mrežastih linij, vgraviranih na kos. Z drugimi besedami - dve sta povezani kot eno, ena pa je zveza obeh.

Kolekcija Nakita

Ataraxia

Kolekcija Nakita Cilj projekta je v kombinaciji z modo in napredno tehnologijo ustvariti nakit, ki lahko stare gotske elemente spremeni v nov slog in razpravlja o potencialu tradicionalnega v sodobnem kontekstu. Z zanimanjem za način, kako gotske vibracije vplivajo na občinstvo, projekt s pomočjo igrive interakcije poskuša izzvati edinstveno individualno izkušnjo in raziskuje odnos med oblikovanjem in uporabniki. Sintetični dragi kamni, kot material za manjši odtis do okolja, so bili razrezani na nenavadno ravne površine, da bi svoje barve nanesli na kožo in tako izboljšali interakcijo.

Collier

Eves Weapon

Collier Eve orožje je narejeno iz 750 karatnih vrtnic in belega zlata. Vsebuje 110 diamantov (20,2kt) in je sestavljen iz 62 segmentov. Vsi imajo dva popolnoma različna izgleda: V stranskem pogledu so segmenti v obliki jabolk, v zgornjem delu so vidne črte v obliki črke V. Vsak segment je razdeljen na stran, da ustvari vzmetni učinek obremenitve, ki drži diamante - diamanti drži samo napetost. To ugodno poudarja svetilnost, sijaj in maksimalen vidni sijaj diamanta. Omogoča izjemno lahko in jasno obliko, kljub velikosti ogrlice.

Obroč

Wishing Well

Obroč Ko je v sanjah obiskala vrtnico, je Tippy naletela na želeno vrtnico, obkroženo z vrtnicami. Tam je pogledala v vodnjak in zagledala odsev nočnih zvezd in si zaželela željo. Nočne zvezde predstavljajo diamanti, rubin pa simbolizira njeno najglobljo strast, sanje in upanja, ki jih je naredila ob vodnjaku. Ta oblika odlikuje po meri rez vrtnic, šesterokotni rubin kremplje iz 14K trdnega zlata. Mali listi so izklesani, da pokažejo teksturo naravnih listov. Obročni pas podpira raven vrh in se nekoliko upogne navznoter. Velikosti obročev je treba matematično izračunati.

Tote Torba

Totepographic

Tote Torba Topografsko navdihnjena torbica za oblikovanje tote, ki služi kot enostaven nosilec, še posebej v tistih napornih dneh, namenjenih nakupovanju ali vodenju naročil. Zmogljivost torbe Tote je kot gora in lahko vsebuje ali nosi veliko stvari. Orakasta kost tvori celotno strukturo vrečke, oblika topografske karte pa je površinski material tako kot gorska neenakomerna površina.