Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Collier

Eves Weapon

Collier Eve orožje je narejeno iz 750 karatnih vrtnic in belega zlata. Vsebuje 110 diamantov (20,2kt) in je sestavljen iz 62 segmentov. Vsi imajo dva popolnoma različna izgleda: V stranskem pogledu so segmenti v obliki jabolk, v zgornjem delu so vidne črte v obliki črke V. Vsak segment je razdeljen na stran, da ustvari vzmetni učinek obremenitve, ki drži diamante - diamanti drži samo napetost. To ugodno poudarja svetilnost, sijaj in maksimalen vidni sijaj diamanta. Omogoča izjemno lahko in jasno obliko, kljub velikosti ogrlice.

Obroč

Wishing Well

Obroč Ko je v sanjah obiskala vrtnico, je Tippy naletela na želeno vrtnico, obkroženo z vrtnicami. Tam je pogledala v vodnjak in zagledala odsev nočnih zvezd in si zaželela željo. Nočne zvezde predstavljajo diamanti, rubin pa simbolizira njeno najglobljo strast, sanje in upanja, ki jih je naredila ob vodnjaku. Ta oblika odlikuje po meri rez vrtnic, šesterokotni rubin kremplje iz 14K trdnega zlata. Mali listi so izklesani, da pokažejo teksturo naravnih listov. Obročni pas podpira raven vrh in se nekoliko upogne navznoter. Velikosti obročev je treba matematično izračunati.

Tote Torba

Totepographic

Tote Torba Topografsko navdihnjena torbica za oblikovanje tote, ki služi kot enostaven nosilec, še posebej v tistih napornih dneh, namenjenih nakupovanju ali vodenju naročil. Zmogljivost torbe Tote je kot gora in lahko vsebuje ali nosi veliko stvari. Orakasta kost tvori celotno strukturo vrečke, oblika topografske karte pa je površinski material tako kot gorska neenakomerna površina.

Obesek

Taq Kasra

Obesek Taq Kasra, kar pomeni lok kasre, je spomin na Sašansko kraljestvo, ki je zdaj v Iraku. Ta obesek, navdihnjen z geometrijo Taq kasre in veličino nekdanjih suverenosti, ki je bila v njihovi strukturi in subjektivizmu, je bil uporabljen v tej arhitekturni metodi za izdelavo tega etosa. Najpomembnejši atribut je sodoben dizajn, ki je naredil kos z izrazitim pogledom, tako da je stranski pogled videti kot predor in prinaša subjektivizem ter s čelnim pogledom, da je naredil obokani prostor.

Kolekcija Ženskih Oblačil

Utopia

Kolekcija Ženskih Oblačil Yina Hwang je v tej zbirki navdihnila predvsem oblike, ki so simetrične in asimetrične s pridihom podzemne glasbene kulture. To zbirko je kurirala na podlagi svojega osrednjega trenutka samoobdavitve in ustvarila kolekcijo funkcionalnih, vendar abstraktnih oblačil in dodatkov, ki bodo poosebljali zgodbo o njeni izkušnji. Vsak tisk in tkanina v projektu je izvirna, za podlago pa je v glavnem uporabljala PU usnje, Satin, Power Mash in Spandex.

Komplet Ogrlice In Uhanov

Ocean Waves

Komplet Ogrlice In Uhanov Ogrlica iz oceanskih valov je čudovit kos sodobnega nakita. Temeljni navdih zasnove je ocean. Prav obsežnost, vitalnost in čistost so ključni elementi, ki jih načrtuje ogrlica. Oblikovalec je uporabil dobro ravnovesje modre in bele, da je predstavil vizijo brizganja oceanov. Ročno je izdelan iz 18K belega zlata in polnjen z diamanti in modrim safirjem. Ogrlica je precej velika, a nežna. Zasnovan je tako, da ustreza vsem oblikam oblačil, vendar je bolj primeren za to, da je seznanjen z vratu, ki se ne bo prekrival.