Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Oblikovanje Embalaže

INNOTIVO - BORN TO IMPRESS

Oblikovanje Embalaže Projekt je bil oblikovati povsem nov vtis z obstoječo embalažo izdelkov, kar moja stranka ni bila navdušena. To je prvi izdelek, ki ga je INNOTIVO kdajkoli naredil, moja stranka je pričakovala, da bo moj dizajn postavil merilo za prihodnje izdelke v prihodnosti in ta embalaža izdelkov je uspešno izpolnila "INNOTIVO" način oblikovanja, futuristični in močan vizualni vpliv.

Ime Projekta : INNOTIVO - BORN TO IMPRESS , Ime oblikovalcev : Jeffery Yap ®, Naročnik ime : JEFFERY YAP DESIGN .

INNOTIVO - BORN TO IMPRESS   Oblikovanje Embalaže

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.