Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Kopalniško Pohištvo

Eleganza

Kopalniško Pohištvo Kolekcija kopalniškega pohištva Eleganza je zasnovana z namenom, da z modernim pristopom ponovno vnese natančnost, eleganco in občutke pohištvene obrti in ročno izdelanih izdelkov ter vnese svež pridih v kopalniško kulturo. Kolekcija Eleganza, ki ima lep pult na elegantnih stojalih, ima elegantno oz. moderna, umetniška in inovativna zgodba, ki združuje mehke in ostre črte s preprostim ravnovesjem.

Ime Projekta : Eleganza, Ime oblikovalcev : Isvea Eurasia, Naročnik ime : ISVEA.

Eleganza Kopalniško Pohištvo

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.