Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Kolekcija Ličil

Kjaer Weis

Kolekcija Ličil Zasnova kozmetične linije Kjaer Weis razkriva osnove ženskega ličila na njena tri bistvena področja uporabe: ustnice, obrazi in oči. Zasnovali smo kompaktne plošče, ki bodo zrcalile lastnosti, ki jih bodo uporabljali za izboljšanje: tanke in dolge za ustnice, velike in kvadratne za ličke, majhne in okrogle za oči. Občutljivo se kompaktni vrtljivci odpirajo z inovativnim bočnim gibanjem, ki se vije kot krila metulja. Ti kompaktni materiali, ki jih je mogoče ponovno polniti, so namensko konzervirani in ne reciklirani.

Ime Projekta : Kjaer Weis, Ime oblikovalcev : Marc Atlan, Naročnik ime : .

Kjaer Weis Kolekcija Ličil

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.