Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Umivalnik

Vortex

Umivalnik Namen zasnove vrtinca je najti novo obliko, ki bo vplivala na pretok vode v umivalnikih in tako povečala njihovo učinkovitost, prispevala k njihovi uporabniški izkušnji in izboljšala njihove estetske in semiotične lastnosti. Rezultat je metafora, ki izhaja iz idealizirane vrtinčne oblike, ki pomeni odtok in pretok vode, ki vizualno označuje celoten objekt kot delujoč umivalnik. Ta oblika v kombinaciji s pipo vodi vodo po spiralni poti, ki omogoča, da enaka količina vode pokrije več tal, kar ima za posledico manjšo porabo vode za čiščenje.

Ime Projekta : Vortex, Ime oblikovalcev : Deniz Karasahin, Naročnik ime : Dk design.

Vortex Umivalnik

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.