Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Sladkorne Kocke

Two spoons of sugar

Sladkorne Kocke Uživanje čaja ali pitje kave ni samo za potešenje žeje. To je slovesnost razvajanja in delitve. Dodajanje sladkorja v kavo ali čaj bi bilo lahko tako enostavno, kot se spomnite rimskih številk! Ne glede na to, ali potrebujete eno žlico sladkorja ali dve ali tri, morate preprosto izbrati eno od treh številk, narejenih iz sladkorja, in jo popeči v svoji vroči / hladni pijači. Eno dejanje in vaš namen je rešen. Brez žlice, brez merjenja, to postane tako preprosto.

Ime Projekta : Two spoons of sugar, Ime oblikovalcev : Stav Axenfeld, Naročnik ime : .

Two spoons of sugar Sladkorne Kocke

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.