Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Oblačila

Bamboo lattice

Oblačila V Vietnamu vidimo tehniko bambusove rešetke v številnih izdelkih, kot so čolni, pohištvo, piščančje kletke, svetilke ... Bambusova rešetka je močna, poceni in enostavna za izdelavo. Moja vizija je ustvariti modno modno oblačilo, ki je vznemirljivo in elegantno, prefinjeno in očarljivo. Ta detajl iz bambusove rešetke sem nanesel na nekatere svoje modele tako, da sem surove, trde in običajne rešetke pretvoril v mehak material. Moji dizajni združujejo tradicijo z moderno obliko, trdoto rešetkastega vzorca in mehkobo peska iz fine tkanine. Moj poudarek je na obliki in podrobnostih, s čimer prinašam čar in ženskost.

Ime Projekta : Bamboo lattice , Ime oblikovalcev : Do Thanh Xuan, Naročnik ime : Sea of Love.

Bamboo lattice  Oblačila

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.