Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Lestenec

Bridal Veil

Lestenec Ta umetnost - umetniški predmet z vklopljenimi lučmi. Prostorna soba s stropom zapletenega profila, kot kumulusni oblaki. Lestenec se prilega prostoru, ki gladko teče od sprednje stene do stropa. Kristalno-beli listi emajla v povezavi z elastičnim upogibanjem tankih cevi ustvarjajo podobo leteče tančice po svetu. Obilje svetlobnih in zlatih sijaj letečih ptic ustvarja občutek prostornosti in veselja.

Ime Projekta : Bridal Veil, Ime oblikovalcev : Victor A. Syrnev, Naročnik ime : Uvelirnyi Dom VICTOR.

Bridal Veil Lestenec

Ta izjemna oblika je dobitnica nagrade platinastega oblikovanja na tekmovanju za oblikovanje igrač, iger in hobi izdelkov. Zagotovo bi morali videti platformo oblikovalnega portfelja nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili številne druge, inovativne, izvirne in kreativne igrače, igre in hobi izdelke.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.