Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Struktura Stolpnih Žarkov

Brackets

Struktura Stolpnih Žarkov Zasnova je tehnična rešitev za zagotavljanje moduliranih sistemov za sanacijo neuporabnih prostorov na strehah po vsem svetu, hkrati pa se prilagajajo prejšnji strukturi vsake stavbe. Ena izmed njegovih več funkcij je ohranjanje električne energije. Prav tako je bil estetsko zasnovan za delovanje v notranjosti, bodisi s prevleko, ki je zanj predvidena, iz različnih materialov ali zaključnih materialov, ali s poudarki pohištva, kot so pulti, mize in predelne stene. Ponuja tudi sistem sončnega grelnika, s čimer so prostori energetsko trajnostni.

Ime Projekta : Brackets, Ime oblikovalcev : Dalia Sadany, Naročnik ime : Dezines Dalia Sadany Creations.

Brackets Struktura Stolpnih Žarkov

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.