Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Radiator

Piano

Radiator Navdih za to oblikovanje je prišel iz ljubezni do glasbe. Trije različni grelni elementi, ki spominjajo na eno tipko za klavir, ustvarjajo kompozicijo, ki je podobna klavirski tipkovnici. Dolžina sevalnika se lahko spreminja, odvisno od značilnosti in predpostavk prostora. Idejna ideja ni bila razvita v produkcijo.

Ime Projekta : Piano , Ime oblikovalcev : Margarita Bosnjak, M.Arch., Naročnik ime : Margarita Bosnjak.

Piano  Radiator

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.