Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Zapestnica

Phenotype 002

Zapestnica Oblika zapestnice Phenotype 002 je rezultat digitalne simulacije biološke rasti. Algoritem, uporabljen v ustvarjalnem procesu, omogoča posnemanje vedenja biološke strukture, ki ustvarja nenavadne organske oblike, dosega nevsiljivo lepoto zahvaljujoč optimalni strukturi in poštenosti materiala. Prototip je materializiran s tehnologijo 3D tiskanja. V končni fazi je nakit kos ročno vložen v medenino, poliran in zaključen s pozornostjo do detajlov.

Ime Projekta : Phenotype 002, Ime oblikovalcev : Maciej Nisztuk, Naročnik ime : In Silico.

Phenotype 002 Zapestnica

Ta izjemna oblika je dobitnica nagrade platinastega oblikovanja na tekmovanju za oblikovanje igrač, iger in hobi izdelkov. Zagotovo bi morali videti platformo oblikovalnega portfelja nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili številne druge, inovativne, izvirne in kreativne igrače, igre in hobi izdelke.

Dnevna oblikovalska ekipa

Največje svetovne oblikovalske ekipe.

Včasih potrebujete zelo veliko ekipo nadarjenih oblikovalcev, da se lotite resnično odličnih modelov. Vsak dan imamo izrazito nagrajeno inovativno in kreativno oblikovalsko ekipo. Raziščite in odkrivajte izvirno in kreativno arhitekturo, dober dizajn, modo, grafično oblikovanje in projekte oblikovalskih strategij s strani oblikovalskih skupin po vsem svetu. Navdihnite se z izvirnimi deli velikih mojstrskih oblikovalcev.