Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Družinska Rezidenca

Sleeve House

Družinska Rezidenca Ta resnično edinstven dom je zasnoval priznani arhitekt in učenjak Adam Dayem in je pred kratkim osvojil drugo mesto na tekmovanju American-Architects US Building of the Year. Dom s 3 kosi / 2,5 kopeli je nameščen na odprtih, valjanih travnikih, v okolju, ki nudi zasebnost, pa tudi dramatičen pogled na dolino in gore. Tako enigmatična kot praktična je konstrukcija zasnovana shematično kot dva prekrivajoča se rokava. Travnata fasada iz ogljikovega lesa daje hiši hrapavo, preoblikovano teksturo, sodobno reinterpretacijo starih skedenj v dolini Hudson.

Ime Projekta : Sleeve House, Ime oblikovalcev : Adam Dayem, Naročnik ime : actual / office.

Sleeve House Družinska Rezidenca

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.