Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Večnamenski Stolček

oUeat

Večnamenski Stolček nuun kids design soustvarjata Bruna Vila in Núria Motjé, oblikuje in izdeluje večnamensko pohištvo za otroke, s posebno linijo za domove z dvojčki ali sorojenci podobne starosti. Kolekcija je narejena iz lesenih in belih zaključkov na plošči, namenjena otrokom od 6. meseca do 10. leta starosti in je zasnovana tako, da spodbuja ustvarjalnost in igro, glavno dejavnost otroštva. Poleg tega je to pohištvo mogoče nenehno reciklirati in ponovno uporabiti ter zaseda čim manj prostora, da ga prilagodite vsakemu trenutku.

Ime Projekta : oUeat , Ime oblikovalcev : nuun kids design, Naročnik ime : Nuun kids design.

oUeat  Večnamenski Stolček

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovalska legenda dneva

Legendarni oblikovalci in njihova nagrajena dela.

Legende oblikovanja so izjemno znani oblikovalci, ki s svojim dobrim dizajnom naš svet postanejo boljši. Odkrijte legendarne oblikovalce in njihove inovativne izdelke, originalna umetniška dela, kreativno arhitekturo, izjemne modne modele in oblikovalske strategije. Uživajte in raziskujte originalna oblikovalska dela nagrajenih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov, inovatorjev in blagovnih znamk po vsem svetu. Navdihnite se s kreativnimi dizajni.