Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Večnamenski Stolček

oUeat

Večnamenski Stolček nuun kids design soustvarjata Bruna Vila in Núria Motjé, oblikuje in izdeluje večnamensko pohištvo za otroke, s posebno linijo za domove z dvojčki ali sorojenci podobne starosti. Kolekcija je narejena iz lesenih in belih zaključkov na plošči, namenjena otrokom od 6. meseca do 10. leta starosti in je zasnovana tako, da spodbuja ustvarjalnost in igro, glavno dejavnost otroštva. Poleg tega je to pohištvo mogoče nenehno reciklirati in ponovno uporabiti ter zaseda čim manj prostora, da ga prilagodite vsakemu trenutku.

Ime Projekta : oUeat , Ime oblikovalcev : nuun kids design, Naročnik ime : Nuun kids design.

oUeat  Večnamenski Stolček

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.