Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Likalna Deska

DAZZL360

Likalna Deska Likalna deska se od začetka delovanja ni spremenila, čeprav je za številne ljudi to težko delo. Likalna deska Dazzl360 je inovativen nov izdelek, ki bo za vedno spremenil način likanja. Z 360-stopinjskim vrtenjem plošče je lažje in hitrejše likanje. Ta inovativni sistem za likanje vsebuje še posebno sponko za hlače, podrobno ploščo za vrat in rokav, 360 vrtljivo železno kabino, obešalnik za krpe po železu, osem nastavitvenih stopenj in mehanizem zaklepanja EZ za priročno zlaganje in shranjevanje.

Ime Projekta : DAZZL360, Ime oblikovalcev : Lee Kibeom, Naročnik ime : DAZZL360.

DAZZL360 Likalna Deska

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.