Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Likalna Deska

DAZZL360

Likalna Deska Likalna deska se od začetka delovanja ni spremenila, čeprav je za številne ljudi to težko delo. Likalna deska Dazzl360 je inovativen nov izdelek, ki bo za vedno spremenil način likanja. Z 360-stopinjskim vrtenjem plošče je lažje in hitrejše likanje. Ta inovativni sistem za likanje vsebuje še posebno sponko za hlače, podrobno ploščo za vrat in rokav, 360 vrtljivo železno kabino, obešalnik za krpe po železu, osem nastavitvenih stopenj in mehanizem zaklepanja EZ za priročno zlaganje in shranjevanje.

Ime Projekta : DAZZL360, Ime oblikovalcev : Lee Kibeom, Naročnik ime : DAZZL360.

DAZZL360 Likalna Deska

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovalni intervju dneva

Intervjuji s svetovno znanimi oblikovalci.

Preberite najnovejše intervjuje in pogovore o oblikovanju, ustvarjalnosti in inovativnosti med oblikovalskim novinarjem in svetovno znanimi oblikovalci, umetniki in arhitekti. Oglejte si najnovejše oblikovalske projekte in nagrajene modele znanih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov in inovatorjev. Odkrijte nova spoznanja o ustvarjalnosti, inovacijah, umetnosti, oblikovanju in arhitekturi. Spoznajte procese oblikovanja odličnih oblikovalcev.