Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Stanovanjski Dom

Slabs House

Stanovanjski Dom Hiša s ploščami je bila zasnovana za postavitev gradbenih materialov, ki združujejo les, beton in jeklo. Zasnova je hiper moderna, a hkrati diskretna. Ogromna okna so neposredna žarišče, vendar jih pred vremenskimi vplivi in ulicami ščitijo betonske plošče. V vrtovih je veliko vrtov, tako v pritličju kot v prvem nadstropju, ki prebivalcem omogoča, da se med posegom z nepremičnino počutijo povezani z naravo, kar ustvarja edinstven tok, ko se premikate od vhoda v bivalne prostore.

Hiša

VH Green

Hiša Hiša je tako planarna kot stereoskopska, ki ustvarjajo dobro okolje tako za prebivalce kot za mesto. V sončni azijski regiji je Breeze Soleil z uporabo te zelene zelo učinkovit način razmišljanja. Poleti lahko dobite ne le funkcijo senčnika, temveč tudi zaščito zasebnosti, izogibanje uličnemu hrupu in hladilnemu učinku s samodejnim namakanjem.

Cerkev

Mary Help of Christian Church

Cerkev Glede na razširitev katoliške skupnosti in vse večjega števila turistov na otoku Samui, Suratthani. Zunanjost cerkve Marija Pomoč krščanske cerkve je bila zasnovana v kombinirani obliki molijočih se rok, kotnih kril in žarkov Svetega Duha. Notranji prostor, varnost kot v maternici. Z uporabo dolge in ozke svetlobne praznine in velike lahke izolacijske konstrukcije je bilo zgrajeno betonsko krilo, ki teče skozi svetlobno praznino, da ustvari senco, ki se s časom spreminja, vendar ohranja notranje udobje. Čim bolj zmanjšajte simbolično dekoracijo in uporabo naravnega materiala kot ponižni mir med molitvijo.

Stanovanjski Dom

Abstract House

Stanovanjski Dom Rezidenca uporablja moderno estetiko, pri tem pa ohranja osrednje dvorišče, kar prikliče tradicionalno kuvajtsko prakso pri gradnji hiš. Tu lahko rezidenca priznava preteklost in sedanjost, ne da bi se spopadli. Vodna funkcija na stopnicah glavnih vrat se pomika navzven, steklo od tal do stropa ohranja prostore bolj odprte, uporabnikom pa omogoča, da brez napora hodijo med zunanjostjo in znotraj, preteklostjo in sedanjostjo.

Restavracija

Chuans Kitchen II

Restavracija Chuan's Kitchen II, ki kot medij jemlje črno lončeno posodo Sichuan Yingjing in izkopane materiale zemlje iz gradnje metrojev, je eksperimentalna restavracija, zgrajena na podlagi sodobnega eksperimenta tradicionalne ljudske umetnosti. S pomočjo meje materialov in raziskovanja sodobne oblike tradicionalne ljudske umetnosti je Infinity Mind po postopku streljanja črne lončene posode Yingjing izvlekel tesnila, ki so jih zavrgli, in jih uporabil kot glavni okrasni element v Chuanovi kuhinji II.

Kavarna

Hunters Roots

Kavarna Kot odgovor na kratko moderno, čisto estetiko je nastala notranjost, ki jo navdihujejo leseni zaboji za sadje, uporabljeni v abstraktni obliki. Zaboji zapolnjujejo prostore in ustvarjajo potopno, skoraj jamsko kiparsko obliko, ki pa je ustvarjena iz preprostih in ravnih geometrijskih oblik. Rezultat je čista in nadzorovana prostorska izkušnja. Pameten dizajn poveča omejen prostor tudi tako, da praktične napeljave spremeni v dekorativne lastnosti. Luči, omare in police prispevajo k oblikovalskemu konceptu in kiparskemu vizualu.