Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Kavarna

Perception

Kavarna Ta majhna topla lesena kavarna se nahaja na vogalu križišča v mirni soseski. Centralizirano območje odprte priprave obiskovalcem povsod, kjer je sedež ali miza v kavarni, ponuja čiste in obsežne izkušnje z izvajanjem bariste. Stropni objekt, imenovan "Senčenje drevesa", se začne na zadnji strani pripravljalnega območja in pokriva območje strank, da ustvari celotno vzdušje te kavarne. Obiskovalcem daje nenavaden prostorski učinek in postane tudi medij za ljudi, ki se želijo z okusi kave izgubiti v mislih.

Ime Projekta : Perception, Ime oblikovalcev : Haejun Jung, Naročnik ime : Perception.

Perception Kavarna

Ta izjemna oblika je dobitnica nagrade platinastega oblikovanja na tekmovanju za oblikovanje igrač, iger in hobi izdelkov. Zagotovo bi morali videti platformo oblikovalnega portfelja nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili številne druge, inovativne, izvirne in kreativne igrače, igre in hobi izdelke.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.