Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Električni Skuter Za Skupno Rabo

For Two

Električni Skuter Za Skupno Rabo Je mobilna naprava za turiste in domačine mest, ki so priljubljena s turizmom. Rešite okoljske težave in prometne zastoje, ki jih povzročajo tradicionalni načini prevoza, kot so najem avtomobilov, in zagotovite edinstveno prijazno prijazno mobilnost. Moč tega modela ni omejena le na to, da gre za električno vozilo, ampak tudi na uporabo baterije na zraku, ki je glede odstranjevanja veliko varnejša in okolju prijaznejša od običajne litij-ionske baterije.

Ime Projekta : For Two, Ime oblikovalcev : Seungkwan Kim, Naročnik ime : T&T GOOD TERMS Co,. Ltd..

For Two Električni Skuter Za Skupno Rabo

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.