Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Zunanji Kovinski Stol

Tomeo

Zunanji Kovinski Stol V 60. letih so vizionarski oblikovalci razvili prvo plastično pohištvo. Nadarjenost oblikovalcev v kombinaciji z vsestranskostjo snovi je privedla do njene nepogrešljivosti. Tako oblikovalci kot potrošniki so postali zasvojeni z njim. Danes poznamo njegove nevarnosti za okolje. Kljub temu terase restavracij ostajajo napolnjene s plastičnimi stoli. To je zato, ker trg ponuja malo druge možnosti. Svet oblikovanja ostaja redko poseljen s proizvajalci pohištva iz jekla, celo včasih objavljajo modele iz konca 19. stoletja ... Tukaj je rojen Tomeo: sodoben, lahek in zložljiv jekleni stol.

Ime Projekta : Tomeo, Ime oblikovalcev : Hugo Charlet-berguerand, Naročnik ime : HUGO CHARLET DESIGN STUDIO .

Tomeo Zunanji Kovinski Stol

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.