Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Kampanja Ozaveščanja

Love Thyself

Kampanja Ozaveščanja Po besedah Ericha Fromma je v ljubezni edini odgovor, da je človek, lažnost. Kampanja je ustvarjena z namenom širjenja zavedanja o pomembnosti ljubezni do sebe. Če človek izgubi ljubečo do sebe, izgubi vse. Ljubiti sebe je izraz, ki je znan v literaturi, filozofiji in religijah. Notranja ljubezen je nasprotje sebičnosti. To pomeni biti, namesto da bi se imeli, ustvarjati v nasprotju s sovraštvom. Gre za pozitiven odnos do odgovornosti in zavedanja notranjosti in okolice.

Ime Projekta : Love Thyself, Ime oblikovalcev : Lama, Rama, and Tariq, Naročnik ime : T- Shared Design.

Love Thyself Kampanja Ozaveščanja

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.