Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Pohištvo Za Dom In Pisarno

Flying Table

Pohištvo Za Dom In Pisarno Unikatno pohištvo, ki prinaša veselje. Preprosto za proizvodnjo. Dajte gibanju iluzijo. Za to pohištvo ni nobenega drugega analoga. Na prvi pogled si lahko predstavljamo, da miza ne bo stala in bo takoj padla navzdol, toda v kombinaciji treh glavnih podrobnosti: kovinskega okvirja, omare s predali in mize, je konstrukcija postala stabilna in trda. Ta ideja se lahko uporablja s kabinetom, omarico in drugimi stvarmi. Vsi izdelki bodo prinesli letečo iluzijo.

Ime Projekta : Flying Table, Ime oblikovalcev : Viktor Kovtun, Naročnik ime : Xo-Xo-L design.

Flying Table Pohištvo Za Dom In Pisarno

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.