Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
42-Palčni Televizijski Bms

Agile

42-Palčni Televizijski Bms AGILE LED TV je zasnovan tako, da poudari sliko na zaslonu z uporabo ozkega okvirja in ujame TV-trend z vitkim videzom. Ostrina na tanki obrobi okoli zaslona zagotavlja različne odseve in sijaj svetlobe na površini, kar ima za posledico lahkotnost oblikovanja. To vpliva tudi na oblikovanje TV stojala. Kovinske površine z matematično-plastičnimi stopalkami in polprosojnim prosojem za noge so enake cilju s TV. Prilagodljivi del AGILE so prozorne leče v barvah.

Ime Projekta : Agile, Ime oblikovalcev : Vestel ID Team, Naročnik ime : .

Agile 42-Palčni Televizijski Bms

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.