Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Umetna Topografija

Artificial Topography

Umetna Topografija Veliko pohištvo kot jama Ta nagrajeni projekt je dobil veliko nagrado za umetnost v mednarodnem natečaju Container. Moja ideja je, da izsekamo prostornino v posodi, da zgradimo amorfen prostor kot jamo. Izdelana je samo iz plastičnega materiala. Približno 1000 listov iz mehkega plastičnega materiala debeline 10 mm je bilo razrezanih v obliki konturne linije in laminirano kot sloj. To ni samo umetnost, ampak tudi veliko pohištvo. Ker so vsi deli mehki kot kavč, in oseba, ki vstopi v ta prostor, se lahko sprosti, tako da najde prostor, primeren za obliko svojega telesa.

Ime Projekta : Artificial Topography, Ime oblikovalcev : Ryumei Fujiki and Yukiko Sato, Naročnik ime : .

Artificial Topography Umetna Topografija

Ta izjemna oblika je dobitnica nagrade platinastega oblikovanja na tekmovanju za oblikovanje igrač, iger in hobi izdelkov. Zagotovo bi morali videti platformo oblikovalnega portfelja nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili številne druge, inovativne, izvirne in kreativne igrače, igre in hobi izdelke.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.