Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Miza

Baboor Dawar Line

Miza V prizadevanju za preseganje meja normalnosti in večnega poskusa mešanja zgodovinske egipčanske dediščine s sodobnimi oblikovalskimi sredstvi, predstavljenimi v materialih in dodelah, je ta prepoznavni kos "Baboor" navdihnil tradicionalni peč Primus, ki je bila obvezna oprema za več kot stoletje in se še danes na podeželju obilno uporablja. To je opomin na eno od številnih predmetov, ki so bili nekoč prestižno blago in je s časom izumrtje zasenčilo v antiko. Vsak predmet je lahko mojstrski del, ki je nekoč viden z umetniško vizijo.

Ime Projekta : Baboor Dawar Line, Ime oblikovalcev : Dalia Sadany, Naročnik ime : Dezines Dalia Sadany Creations.

 Baboor Dawar Line Miza

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.