Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Transformabilni Stoli In Mizica Za Kavo

Sensei

Transformabilni Stoli In Mizica Za Kavo Miza Sensei Stoli / kava je kos pohištva, ki je tako kot večina mojih kreacij, začenši z iskanjem novih načinov, kako izkoristiti majhne prostore z geometrijskimi naključnimi risbami. Slog tega projekta je poudarjen na minimalističen način, kjer nimamo oblin, ampak namesto tega imamo črte, ravnine in nevtralne barve, kot so črna in bela. Stoli, ko so postavljeni vodoravno in so povezani s hrbtom, nam dajo mizo za kavo. Srednji del mize (kjer so hrbtišča postavljeni skupaj) je neverjetno močan in človek se lahko usede na sredino, ne da bi premaknil mizo.

Ime Projekta : Sensei, Ime oblikovalcev : Claudio Sibille, Naročnik ime : Sibille.

Sensei Transformabilni Stoli In Mizica Za Kavo

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.