Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Usb Bliskovni Pogon

Frohne eClip

Usb Bliskovni Pogon eClip je prvi na svetu USB bliskovni pogon s papirnim sponkami z metričnim ravnilom. eClip je prejel srebrno nagrado za oblikovanje iDA & Golden A '. eClip je lahek, prilega se vam ključavnice in deluje kot sponka za papir, da organizira papirje, potrdila in denar. eClip varuje osebne podatke, intelektualno lastnino, podatke o delodajalcih, medicinske podatke in poslovne skrivnosti z varnostno programsko opremo. eClip je zasnoval Frohne na Floridi. Zlati spominski konektor je odporen na udarce, odporen na praske, vodoodporen, odporen na alkohol, prah, odporen proti rji in elektromagnetni odpornosti.

Ime Projekta : Frohne eClip , Ime oblikovalcev : Derrick Frohne, Naročnik ime : Frohne.

Frohne eClip  Usb Bliskovni Pogon

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.